Pepito Rosi na probi kod Jakovića i El Monira

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.02.19. | 16:24

Napadač se vraća u domovinu?

Posle 20 godina, Đuzepe Rosi se nalazi na pragu povratka u domovinu.

Italijan rođen u Americi je blizu potpisivanja ugovor sa MLS ligašem Los Anđelesom. Da ne bude zabune, nije u pitanju Los Anđeles Galaksi, u kojem igra Zlatan Ibrahimovića već lokalni rival koji je osnovan pre nekoliko godina.

Izabrane vesti

Rosi je došao na probu u Los Anđeles posle koje će biti odlučeno da li će potpisati trajni ugovor. Razlog za Rosijevo testiranje nisu njegovi fudbalski kvaliteti, već opreznost kluba u nameri da se osigura oko zdravstvenog stanja italijanskog napadača. Los Anđeles želi da se uveri u „ispravnost“ Rosijevih kolena zbog kojih mu je karijera krenula strmoglavim padom posle prelaska u 2011. godine dok je igrao za Viljareal. Rosi je tokom karijere doživeo pet teških povreda kolena zbog kojih je u poslednjih pet godina odigrao samo 73 meča u svim takmičenjima.

Poslednji klub mu je prošle sezone bio Đenove posle kojeg je postao slobodan igrač. Od početka ove godine trenira sa bivšim klubom Mančester Junajtedom, a trener Ole Gunar Solskjer je u nekoliko navrata isticao da je impresioniran Rosijevom spremom i zalaganjem na treninzima.  

Ako se Rosi zaista spremio kod Solskjera onda ne bi trebalo da ima probleme da prođe probu u Los Anđelesu za koji igraju nekadašnji fudbaleri Zvezde i Partizana, Dejan Jaković i Mohamed El Monir, ali i meksička zvezda Karlos Vela.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Đuzepe Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara