Pero Antić: Zvezda? Samo neka svi budu zdravi...

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.02.19. | 10:00

„Ko se istakao ove sezone? Marko Kešelj“

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća uvek je dobra prilika da se na jednom mestu okupe brojne košarkaške legende i asovi koji su obeležili početak trećeg milenijuma na teritoriji nekadašnje Jugoslavije, a i šire.

Izabrane vesti

Među mnogim poznatim licima na tribinama niškog Čaira ugledali smo i Pera Antića, koji je u društvu svog prijatelja Milana Gurovića ispratio Zvezdinu pobedu nad Megom.
„Četvrtfinala sam gledao u Skoplju preko TV, došao sam da odgledam polufinale, a nadam se da ću biti tu i za finale. Zvezda igra lepo, to je i pokazala u ove dve utakmice. Znate da je to moj klub, za njega navijam“, kaže Pero Antić i nastavlja:
„Zvezda ima dobar tim i stručni štab. Neka nastave samo ovako i želim svima da ostanu zdravi i budu dobro. Tako će ostvariti svoje ciljeve. Svi znamo da su Zvezdini ciljevi uvek najviši – da napadne sve trofeje“.

Pošto je Antić bio i na prvoj utakmici i odgledao trijumf Partizana nad FMP, upitan je – da li je i koga simpatisao u tom polufinalnom susretu?
„Nisam ni za koga navijao, došao sam zbog mog brata, inače nije bilo planirano da budem na tribinama za taj meč“.

Najbolji makedonski košarkaš svih vremena najavio je i da će se na leto oprostiti od igračke karijere uz revijalnu utakmicu na kojoj bi gosti trebalo da budu Željko Obradović, Luka Dončić, Al Horford i mnoge košarkaške zvezde...
„Biće krajem juna, za dve nedelje biće poznati svi detalji. Trebalo bi da bude nešto što dosad nije viđeno. Ne bih mogao još o imenima, dolaze mnogi moji drugovi, bolje je neka zasad bude ovako“.

Pitali smo Antića ko se po njemu posebno istakao u Zvezdi ove sezone, a on nam je uz osmeh uzvratio:
„Marko Kešelj“.

U finalu se nada pobedi svoje Zvezde, mada je i sam svestan koliko je večiti derbi, a posebno u borbi za trofej, težak za predviđanje...

 


tagovi

Pero Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara