""
""

Sedam utakmica - 24 gola, a u derbiju 0:0: Bežanija se saplela u Pećincima, Zemunu samo bod

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.08.15. | 21:25

Prilično ubedljive pobede ovog popodneva ostvarile su Loznica, Inđija i Bačka, dok je Sinđelić bez problema izašao na kraj sa slabašnim Radničkim iz Kragujevca (1:3) i izjednačio se na čelu tabele sa Bežanijom i Zemuna

Efikasnost ponovo na delu u Prvoj ligi Srbije. Na ukupno osam utakmica u trećem kolu drugoligaškog karavana palo je ukupno 24 pogodaka, a mreže se jedino nisu tresle u Pećincima, gde je domaći Donji Srem zabeležio treći remi u ovoj sezoni, ali je i zaustavio vodeću Bežaniju.

Izabrane vesti

Bežanija više nema stopostotan učinak u novoj sezoni, ali nema ni Zemun, koji je u Lajkovcu sa Kolubarom igrao 2:2. Kolubari je tako došla do prvog boda, ali je najavila početak neke znatno uspešnije serije rezultata.

Prilično ubedljive pobede ovog popodneva ostvarile su Loznica, Inđija i Bačka, dok je Sinđelić bez problema izašao na kraj sa slabašnim Radničkim iz Kragujevca (1:3) i izjednačio se na čelu tabele sa Bežanijom i Zemuna.

Loznica je na svom terenu nadigrala Dinamo iz Vranja sa 3:1, Inđija je demolirala BSK iz Borče (4:0) i ostvarila prvu pobedu novoj sezoni, dok je Bačka slavljem protiv Sloge (3:0) došla na korak od vodećih timova na tabeli.

U preostala dva meča u večernjem programu, Napredak je pod Bagdamom savladao ČSK Pivaru sa 2:1,, dok su u Užicu bodove podelili Sloboda i Proleter iz Novog Sada, bilo je 1:1.

PRVA LIGA SRBIJE - treće kolo:

Loznica - Dinamo Vranje 3:1 (2:1)

Donji Srem - Bežanija 0:0

Inđija - BSK Borča 4:0 (1:0)

Radnički 1923 - Sinđelić 1:3 (0:2)

Bačka - Sloga PM 3:0 (1:0)

Kolubara - Zemun 2:2 (1:2)

Sloboda Užice - Proleter NS 1:1 (0:0)

Napredak - ČSK Pivara 2:1 (1:0)

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara