""
""

Plavšić za MOZZART Sport: Jeziv osećaj, spasilo me što sam poskočio... I dalje čekam izvinjenje

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.12.16. | 13:29

"Takav bol tokom dosadašnje karijere nisam osetio. Baš sam se uplašio, posebno kada sam video da mi je kramponima pokidao i štucnu", poručuje za naš portal omaleni vezista

Od hvatanja za glavu i muka do uzdaha olakšanja. Takav put raspoloženja su prošli igrači, stručni štab i zaposleni na Marakani nakon što je vezista Lučanaca Radomir Milosavljević brutalnim startom poslao Srđana Plavšića u kola hitne pomoći.

Izabrane vesti

Igrači Crvene zvezde su sklanjali pogled, urlici omalenog veziste čuli su se do krova zapadne tribine. Sve je slutilo na najgori scenario... Ipak, ekspresna dijagnoza i sazanje da nije polomio nogu oraspoložili su Zvezdinog Atomskog mrava. Umornim, ali glasom zadovoljnog čoveka pokušavao je da vrati film na detalj koji je, vrlo lako, mogao da mu uspori karijeru. Srećom - nije.
„Gledao sam snimak više puta, spasilo me to što sam pre njegovog starta poskočio. Ali takav bol tokom dosadašnje karijere nisam osetio. Baš sam se uplašio, posebno kada sam video da mi je kramponima pokidao i štucnu. Jeziv osećaj. Odahnuo sam kada sam čuo da nema preloma. Mada me i dalje boli“, počinje priču za MOZZART Sport Srđan Plavšić.

Trener Lučanaca Nenad Neško Milovanović okarakterisao je negativca sinoćnje utakmice Radomira Milisavljevića kao sportsmena, kao igrača kome se ne dešavaju slični startovi.
„Video sam šta je izjavio njihov trener, da se igrač proklizao. Verujem da je tako. Ali opet išao je sa dve noge... Ne znam, hoću da verujem da nije imao nameru da me povredi. Ali i dalje čekam da me pozovu, bar neko od njih. I da kažu 'izvini'. Možda nemaju vremena, možda neće da mi smetaju".

Teška noć je iza Srđana Plavšića. Lekari su ga umirili, ali san mu nije tako lako došao na oči.
„Imao sam bolove celu noć. I dalje se vide tragovi krampona. Kad pogledam na to mesto shvatim koliko sam dobro prošao.  Svašta mi je u prvom trenutku prolazilo kroz glavu, videli ste i reakcije saigrača. Dobro je da nije ništa slomljeno, upravo sam se vratio sa stadiona gde sam bio podvrgnut terapiji. Biće to sve dobro“.

Crvena zvezda ima velike kadrovske probleme u finišu jeseni. Van stroja su LukovićRendulić i Ruiz, nema Kange i Uga Vijeire. Upravo ta činjenica naterala je Srđana Plavšića da se mnogo ne osvrće na maler koji ga je zadesio.
„Ma, dobro je što noga nije pukla i taj deo kod risa. Za ostale povrede mogu da stegnem zube. Pokušaću već sutra da bandažiram nogu i odradim trening sa ekipu. Ako bude sve kako treba staviću se na raspologanje za Voždovac“.

Iako je sanitetskim kolima prebačen u najbližu medicinsku ustanovu Plavšić je pratio razvoj situacije na Marakani.
„Nedopustivo je da primimo gol iz kontre sa igračem više. Ali šta da se radi. I dalje smo prvi, imamo šest bodova prednosti. Možemo da žalimo, jer smo uspeli da okrenemo rezultat, a onda zbog jedne neopreznosti dozvolili rivalu da nam uzme dva boda“, jasan je Plavšić.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaMladost LučaniRadomir MilosavljevićSrbijaSrđan PlavšićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara