"Mladen Dodić"
"Mladen Dodić"

Počela trenerska vrteška: Dodić otišao iz Ivanjice

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.05.16. | 09:40

Prvi kandidat da sedne na klupu Javora je Miloš Veselinović

Mladen DodićKraj sezone, pa potraga za novim trenerom. Samo dan posle završnog superligaškog okršaja sa komšijskom Mladosti, Javor Matis je rešio da se zahvali na saradnji Mladenu Dodiću.

Ivanjičani su na sednici Upravnog odbora odlučili da ne produže ugovor sa nekadašnjim selektorom mlade reprezentacije, koji je zimus stigao u klub umesto Aleksandra Janjića, pa su čoveku koji ih je doveo do istorijskog plasmana u finale Kupa Srbije uručili zahvalnicu.
Ugovor sa dosadašnjim trenerom Dodićem je istekao i smatramo da bi trebalo da se okrenemo traženju novog trenera. Nikakvih nesuglasica na relaciji klub - Dodić nije bilo, rastajemo se krajnje prijateljski. Ovo je bio drugi mandat Dodića na klupi Javora, sigurno je ostavio dubok trag i zato mu želimo dosta uspeha u daljoj karijeri“, obrazložio je Nikola Lišanin, sportski direktor Javora,  u izjavi za Sport.

Izabrane vesti

Miloš VeselinovićPrema informacijama Sportskog žurnala, kao prvi kandidat da sedne ne klupu Javora slovi Miloš Veselinović, 36-godišnji stručnjak, koji je posle obrenovačkog Radničkog i Inđije, u tek okončanoj sezoni napravio pravi bum sa Radnikom, oličen u plasmanu Surduličana u plej-of Superlige.
Poznajem se duže vremena sa sportskim direktorom Javora Nikolom Lišaninom. Razgovaramo o svemu, ali nisam dobio zvaničnu ponudu da preuzmem tim iz Ivanjice. Postoji interesovanje za mene iz nekoliko klubova, ali se još nisam dogovorio ni sa kim“, uzdržan je Veselinović, koji je prekinuo saradnju po završetku poslednjeg kola sa Čukaričkim.

Ko god da dođe u Ivanjicu, suočiće se sa rekonstrukcijom tima, jer dozvolu da napuste sadašnji sastav imaju četvorica igrača.
Nije tajna da su Crnomarković, Miletić, Docić i Dražić na meti nekoliko klubova. Ostaje da se vidi šta će biti od transfera“ dodao je Nikola Lišanin.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Super ligSrbijaMladen DodićMiloš VeselinovićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara