""
""

Počeli pregovori u Mančesteru: Sead Kolašinac dobio šest ponuda! Kolarov je ugrožen

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.03.17. | 11:54

Pep Gvardiola se sreo s menadžerom reprezentativca Bosne i Hercegovine, još dva engleska i tri italijanska kluba čekaju rasplet

Nijedan levi bek na svetu ne privlači pažnju poslednjih meseci kao Sead Kolašinac. Razlog prvi: na leto postaje slobodan igrač. Razlog drugi: nesumnjivo je reč o kvalitetnom fudbaleru. Razlog treći: ima 23 godine i ko ga sad ugrabi može da računa da je na duži period pokrio jednu od deficitarnijih pozicija u savremenom fudbalu.

A kako sad stvari stoje, reprezentativca Bosne i Hercegovione dobiće klub spreman da mu ponudi najveću platu. Što je i logično. Kolašinac je nedavno odbio produžetak saradnje sa Šalkeom, a kako je ušao u završne mesece ugovora, dozvoljeno mu je da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Izabrane vesti

Tako je, piše Bild - uglavnom pouzdan kad su vesti sa transfer tržišta u pitanju - Gordon Štipic, menadžer Seada Kolašinca, u utorak boravio u Mančesteru. Tamo se sreo sa menadžerom Sitija, Pepom Gvardiolom, trenutno prvim na listi kandidata za potpis fudbalera koji, iako je odbrambeni, ove sezone dao tri i namestio pet golova. Tema je bila oprelazak na Etihad, te Bild navodi da su Građani favoriti iz razloga što najviše mogu da plate, ali i što bi kod njih Sead imao lakše prilagođavanje uz Leroja Sanea, koji je letos stigao baš iz Šalkea.

Eventualni dogovor Mančester Sitija i Seada Kolašinca verovatno bi značio da su dani Aleksandra Kolarova u svetloplavom dresu odbrojani. Reprezentativac Srbije ove sezone je češće korišćen kao štoper, ali se na velikim utakmicama, na primer na gostovanju Monaku, pokazalo da se tu ne snalazi najbolje i engleski mediji pišu da se nalazi u grupi igrača koji na leto napuštaju klub.

Kolašinac ima sve karakteristike da ga nasledi, ali Bild piše da menadžer Štipic ima još ponude Liverpula, Arsenala, Milana, Rome i Juventusa, uz podsećanje da je Sead Kolašinac zimus bio na pragu prelaska u Torino.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaMančester SitiNemackaPremijer ligaSead Kolašinac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara