""
""

Portu malo i sat vremena sa igračem više: Benfika je najjača u Portugalu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.04.14. | 23:49

Orlovi bez i jednog srpskog igrača na terenu savladali velikog rivala sa 3:1, iako su od 28. minuta igrali bez isključenog Sikeire

Benfika je uspela da nadoknadi minimalan poraz iz prvog polufinala Kupa Portugala i pred svojim navijačima ponizi velikog rivala Porto – 3:1 (1:0).

Ekipa iz Lisabona se domogla velikog finala, iako je od 28. minuta igrala bez isključenog Sikeire. Ipak, to nije sputalo ekipu Žorža Žesusa da postigne još dva pogotka u drugom poluvremenu i potpuno dotuče brojčano nadmoćnijeg rivala.

Izabrane vesti

Domaći sastav je na teren izašao bez i jednog srpskog internacionalca, dok su Sulejmani, Marković i Đuričić ceo meč presedeli na klupi.

To Benfiku nije nimalo sputalo da prikaže svoje prvo lice. Orlovi su poveli golom Salvija u 17. minutu, dok su gosti do izjednačenja stigli u 52. preko Varele.

Taj pogodak je dodatno motivisao domaće, koji su iz penala u 58. minutu,  koji je rutinski izveo Perez, stigli do novog vođstva.

Luž je potpuno eksplodirao u 80. minutu, kada je Andre Gomez posle prave majstorije postavio konačan rezultat ovog meča.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Kup PortugalaPortugalBenfikaPorto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara