Poruka iz Humske navijačima: Kako do ulaznica? Podsećamo, pod uslovnom smo kaznom

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.08.18. | 20:11

Ko hoće da gleda crno-bele u Danskoj cena je 10 evra, uz detaljno upustvo kako ući na stadion

Koliko je važno za Partizan da izbori što povoljniji rezultat u Danskoj, toliko je bitno da i navijači crno-belih, a biće ih sigurno u četvrtak veče na stadionu Nordsijelanda, ne otežaju srpskom predstavniku put ka grupnoj fazi Lige Evrope.

Otuda, informacija iz kluba dostavljena medijima ima za cilj što bolju organizaciju Grobara pred duel na severu Evrope.

Izabrane vesti

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti, uz neophodnu redakcijsku obradu teksta.
Molimo sve navijače Partizana koji nameravaju da prisustvuju utakmici sa Nordsijelandom, koja će se odigrati u mestu Farum, da ulaznice namenjene gostujućim navijačima mogu rezervisati isključivo na broj telefona +381648208033 putem Viber poruka (obavezno bi trebalo da sadrži ime, prezime i datum rođenja osoba koje žele ulaznica). Posebno napominjemo da je broj ulaznica ograničen zbog kapaciteta stadiona u Farumu. Preuzimanje ulaznica, čija cena za gostujuću tribinu iznosi 10 evra, biće moguće na dan utakmice, na blagajni predviđenoj za gostujuće navijače Farum stadiona. Plaćanje će biti moguće samo u gotovini. Prilikom preuzimanja ulaznica obavezno je doneti kopiju ličnih dokumenata“, kažu u Partizanu.

Ekspedicija crno-belih u sredu jutro kreće u Dansku, novi trener Zoran Mirković na put vodi 22 igrača, a čelnici brinu i o detaljima koji nisu samo fudbalski.
Takođe, apelujemo na sve navijače Partizana da ne kupuju ulaznice za druge tribine, osim za deo namenjen gostujućim navijačima, jer im, po dogovoru sa domaćinom, neće biti dozvoljen ulaz na druge sektore, iako imaju kartu. Posebno apelujemo na sve navijače da ponašanjem pomognu klubu u borbi za grupnu fazu Lige Evrope i da i najmanji incident može da ima dalekosežne posledice po klub imajući u vidu da je Partizan pod uslovnom kaznom“, stoji u saopštenju kluba.

FOTO: Star sport


tagovi

kvalifikacije za Ligu EvropeGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara