"Goran Đorović"
"Goran Đorović"

Posle Lalatovića - Goran Đorović!

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.08.17. | 20:51

U21 reprezentacija Srbije ima novog selektora

Goran ĐorovićU kvalifikacijama Tomislav Sivić, na Evropskom prvenstvu Nenad Lalatović. Na kraju razočaravajuće ispadanje u grupnoj fazi Evropskog U21 prvenstva što je bio rezultat značajno ispod onog koji smo očekivali od svetskih i evropskih prvaka. Lalatović je otišao, a na Terazijama se nadaju da su ovaj put pogodili sa izborom selektora. Odbor za hitna pitanja FSS promovisao je Gorana Đorovića za selektora U21 reprezentacije Srbije!

Đorović je bivši istaknuti reprezentativac, učesnik Mundijala u Francuskoj 1998. godine i Evropskog prvenstva u Belgiji i Holandiji 2000. Radio je i kao pomoćnik Slavoljuba Muslina u stručnom štabu seniorske reprezentacije, a sada je dobio zadatak da generaciju ’96 povede na Evropsko prvenstvo u Italiju.

Izabrane vesti

Protivnici u kvalifikacijama biće mu Austrija, Rusija, Jermenija, Makedonija i Gibraltar. Tek da podsetimo, za dosadašnju U20 selekciju Srbije - a nju su činili igrači iz klase 96 i mlađi - između ostalih su igrali Srđan Babić, Bajernov Miloš Pantović, Ivan Šaponjić, Luka Jović, Lazar Zličić… Mnogi su naravno već bili prekomandovani u starije selekcije, ali će se možda sada vratiti na U21 nivo ako već ne budu dobili poziv za seniorski tim.

Inače, Odbor za hitna pitanja FSS je takođe odlučio i da će se kvalifikaciona utakmica seniora sa Moldavijom, zakazana za 2. septembar, odigrati na stadionu Partizana pošto će se na Zvezdinom "Rajku Mitiću" tada menjati trava. Početak je zakazan za 18 sati.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FSSGoran Đorovićmlada reprezentacija SrbijeSrbijaSrbija U21Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara