""
""

Povratak na mesto uspeha: Igor došao kod Sergeja i „završava“ transfer još jednog napadača

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.06.15. | 18:33

Posle čitave decenije De Kamargo će opet nositi dres Genka

Zahuktava se u pijaca u Belgiji. Anderleht je pazario Ivana Obradovića i verovatno će prodati Aleksandra Mitrovića, ali kad je reč o PRO ligi vest dana stiže iz Genka. Klub sa Kristal arene doveo je Igora de Kamarga i sa dosadašnjim špicem Standarda potpisao ugovor na dve godine, uz opciju produžetka saradnje na još 12 meseci.

Nekadašnji reprezentativac Belgije tako će u novoj sezoni igrati zajedno sa našim Sergejom Milinkovićem Savićem i to u poslu koji je dogovoren iznenada. Jer, pre samo nekoliko dana rođeni Brazilac je imao dogovoren transfer u Ostende, ali se predomislio kad je stigao poziv Genka. Nije ni čudo, jer se 32-godišnji napadač tako vratio na mesto uspeha, imajući u vidu činjenicu da je po dolasku u Evropu od 2000. cdo 2005. nosio upravo dres Genka.

Izabrane vesti

Čim je stigao u novi klub Igor je obećao je navijačima da će da „poradi“ na realiciji još jednog posla.
Pokušaću da ubedim Jelea Fosena da se vrati u Genk“, poručio je De Kamargo izrazivši nadu da će napadač, minule sezone pozajmljen Midlzbrou, opet obući plavo-beli dres.

Na te reči odmah je reagovala uprava Genka, koja je Vosenu ponudila novi ugovor do 2020. godine, ali je problem što ga traže Seltik i Midlzbro

Iz Belgije i vesti da najboljeg strelca Klub Briža, Tomasa De Sutera, posle Burse, traži i Čarlton, ali se njemu ne ide u Čempionšip.

(FOTO: Action images)


tagovi

Župiler Pro ligaletnji prelazni rok 2015Jele FosenIgor de KamargoGenkEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara