""
""

Povreda i u reprezentaciji Brazila! Bernard pod znakom pitanja, Lukas Moura se nada pozivu

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.06.14. | 13:48

Prvotimac Šahtjora napustio trening nacionalne selekcije zbog povređnog skočnog zloga, čeka se procena lekara

Euforija pred Mundijal raste iz dana u dan, ali i sve je više loših vesti koje stižu sa utakmica i treninga reprezentacija koje su se kvalifikovale za učešće u Brazilu. Sinoć smo imali crnu noć u kojoj je Rikardo Montolivo doživeo prelom noge. Još brutalniji prelom cevanice je zaradio Meksikanac Luis Montes posle sudara sa Segundom Kastiljom koji će zbog tog duela takođe propustiti Mundijal. Brazil neće videti ni Ganin reprezentativac Džeri Akaminko kojeg očekuje pauza od tri meseca zbog povrede skočnog zgloba…

Izabrane vesti

Sada loše vesti situžu i iz Brazila gde je tamošnji reprezentativac Bernard šepajući napustio trening nacionalnog tima zbog povrede skočnog zgloba zadobijene u duelu sa Paulinjom. Izveštaji iz Brazila kažu da nije reč o teškoj povredi, ali da će konačnu odluku doneti lekari posle detaljnijih analiza.

Bernard je član ukrajinskog Šahtjora, a fudbalski je eksplodirao u prošloj sezoni igrajući za Atletko Mineiro sa kojim je osvojio kontinentalnu titulu i došao na listu želja Borusije Dortmund, Atletiko Madrida, Totenhema i Arsenala, da bi na kraju ipak završio u Donjecku.

Bio je redovan na spiskovima Luiza Felipa Skolarija i očekivalo se da bude jedna od prvih izmena na Mundijalu. Sada je to sve pod velikim znakom pitanja.

Ako Bernard zbog povrede otpadne sa spiska učesnika Mundijala, zameniće ga neko od igrača sa rezervne liste na kojoj su Miranda, Filipe Luis, Lukas Moura, Alan Kardek, Lukas Moura i Lukas Leiva. Najveće šanse u tom slučaju se daju vezisti PSŽ-a Lukasu Mouri koji igra na sličnoj poziciji kao i Bernard

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalBrazil2014ABrazilBernardBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara