"Rosi"
"Rosi"

Prade: Može Rosi još bolje! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.10.13. | 15:17

"Veoma smo ponosni na njega, ali on još nije ni na 70 odsto svojih mogućnosti. Mora još fizički da se spremi", rekao je Prade

RosiSportski direktor Fjorentine Danijele Prade rekao je da napadač tog kluba Ðuzepe Rosi, junak meča sa Juventusom, još ne pokazuje ni 70 odsto od onoga što može.

Rosi je postigao tri gola u fenomenalnom preokretu Fjorentine nad Juventusom, kada su gosti iz Torina imali prednost od dva gola, da bi Ljubičasti na kraju pobedili sa 4:2.
"Rosi još nije na svom nivou, sigurno može još bolje. Veoma smo ponosni na njega, ali on još nije ni na 70 odsto svojih mogućnosti. Mora još fizički da se spremi", rekao je Prade.

On je u januarskom prelaznom roku došao iz Viljareala, a tada se još oporavljao od operacije kolena.
"Odlučili smo da ga dovedemo posle konsultacija sa njegovim nekadašnjim saigračima iz Viljareala, Borhom Valerom i Gonzalom Rodrigezom. Oni su nam rekli da je Rosi najbolji igrač sa kojim su ikada igrali. Fjorentina je bila njegova želja od kada se rodio", zaključio je Rosi.

Rosi je ponikao u Mančester junajtedu, a igrao je još i za Parmu, Njukasl i Viljareal, dok je za reprezentaciju Italije nastupao 28 puta i postigao je osam golova.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Đuzepe RosiEvropaFjorentinaItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara