""
""

Predsednik Jagodine: Ko ne veruje da možemo da dobijemo Rubin neka ne putuje u Kazanj!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.13. | 08:53

"Dogovorio sam se sa trenerom Mladenom Dodićem i igračima da svako ko imalo sumnja u uspeh bude precrtan sa spiska putnika", ističe Goran Milanović

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović rekao je, četiri dana pre revanš utakmice sa Rubinom, da igrači koji ne veruju u pobedu ne treba ni da putuju u Kazanj.

"Dogovorio sam se sa trenerom Mladenom Dodićem i igračima da svako ko imalo sumnja u uspeh u Kazanju, bude precrtan sa spiska putnika u Rusiju", rekao je Milanović novinarima.

Izabrane vesti

Predsednik Jagodine je istakao da onaj ko ne veruje u pobedu protiv bilo kog protivnika "ne može biti sa njim u timu".

"To važi i za moje saradnike iz uprave kluba i iz administracije", poručio je Milanović.

Analizirajući prvi meč u Jagodini, koji je ruski predstavnik dobio rezultatom 3:2, Milanović je naveo da je domaćin u drugom poluvremenu "pokazao koliko može i kako ustvari treba da se igra protiv rivala kao što je Rubin".

"Zato ćemo revanš u Kazanju morati da odigramo kao drugo poluvreme u Jagodini. Ukoliko izgubimo, tek onda možemo da kažemo - u redu, bolji su", zaključio je Milanović.

Fudbaleri Jagodine za Kazanj kreću u utorak i imaće dva dana za aklimatizaciju pred utakmicu, a trener Dodić moći će da računa na sve igrače, uključujući i Filipa Arsenijevića koji se oporavio od povrede.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Rubina i Jagodine na programu je 25. jula u Kazanju od 18 sati.

(foto: MN Press)


tagovi

Goran MilanovićJagodinaLiga EvropeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara