"Milanović"
"Milanović"

Predsednik Jagodine: Zvezda mora da plati za Mudrinskog ili nema ništa od Evrope!

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.05.13. | 17:55

"Dobili su igrača za džabe, koji im je doneo 50 odsto bodova u prvom delu sezone, a da nam za njega nisu dali ni dinar. Ako hoće da se licenciraju za Evropu, između ostalog, moraće da plate 157.000 evra za Mudrinskog koje nam duguju po presudi Arbitražne komisije", kaže Milanović

MilanovićPredsednika Jagodine Gorana Milanovića nije opila euforija usled istorijskog uspeha, odnosno osvajanja Kupa Srbije. Milanović demantuje navode Crvene zvezde da su se dogovorili u vezi sa smanjenjem procenata od budućeg transfera Ognjena Mudrinskog i poručuje čelnim ljudima sa "Marakane" da će morati da plate 157.000 evra ili nema ništa od njihove Evrope!
“To nije tačno. Mi imamo 25 odsto od Mudrinskog, a isti procenat ima i menadžer Zoran Pavlović. Taman posla da me neko zove iz Zvezde i pita da razgovaramo o smanjenju procenata, takav bezobrazluk ne bi sigurno podneo. Dobili su igrača za džabe, koji im je doneo 50 odsto bodova u prvom delu sezone, a da nam za njega nisu dali ni dinar. Ako hoće da se licenciraju za Evropu, između ostalog, moraće da plate 157.000 evra za Mudrinskog koje nam duguju po presudi Arbitražne komisije. Do 25. maja, moraće da plate ili nema Evrope, tu nema kompromisa”, oštar je Milanović u intervjuu za Sportski žurnal.

Prvi čovek Ćurana veruje da osvajač nacionalnog kupa može u dogledno vreme da se okiti i šampionskom titulom.
“Mislim. Nivo Zvezde i Partizana nije mnogo veći od našeg trenutnog nivoa kvaliteta. Psihološku barijeru igrači koji igraju u malim klubovima moraju da probiju. Da dođu na ‘Marakanu’, JNA i oderu Zvezdu ili Partizan, a posle toga se vrate u malu Jagodinu. Da moji igrači nose dres Zvezde ili Partizana već bi bili prvaci sa 15 bodova vise”, rekao je Milanović.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaGoran MilanovićJagodinaOgnjen MudrinskiSuper lig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara