"Tražen: Vinsent Jansen"
"Tražen: Vinsent Jansen"

PSŽ našao zamenu za Zlatana Ibrahimovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.06.16. | 19:03

Parižani se upustili u trku sa Totenhemom za kupovinu napadača AZ Alkmara

Tražen: Vinsent Jansen

Izgledalo je da je sve gotovo i da će se najbolji strelac holandskog šampionata Vinsent Jansen preseliti iz AZ u redove Totnehema ovog leta. Ali, zapelo je na relaciji Alkmar - London, jer se klubovi nisu dogovorili oko obeštećenja.

Izabrane vesti

Totenhem je poslao tri ponude, prva 10.000.000 evra, druga 12.000.000, a treća 14.000.000 i svaka je odbijena, poslednja u četvrtak. AZ ne želi da se odrekne najboljeg napadača za manje od 20.000.000 evra, što je problem jer je gazda Pevaca Danijel Levi poznat kao tvrd pregovarač.

I dok Totenhem okleva, zanimljiva vest stiže iz Francuske gde današnji Ekip piše da se za Vinsenta Jansena ozbiljno intreresuje i šampion Francuske Pari Sen Žermen. 

Novi trener Svetaca Unaj Emeri želi da nađe ubojitu zamenu za Zlatana Ibrahimovića kojem je istekao ugovor, a izbor je pao na sjajnog Jansena koji je prethodnu sezonu odigrao u fenomenalnoj formi.

Holandski Telegraf piše da je PSŽ ponudio već 15.000.000 evra za reprezentativca Holandije, ali da je to samo svojevrsni način pristupa AZ Alkmaru, kome su spremni da isplate traženih 20.000.000 evra. Totenhem, prema navodima ovog lista, ne želi da odreši kesu baš toliko, ne daju Pevci više od 15.000.000 evra, pa će morati da se pomire sa činjenicom da Jansen sleće u Pariz ovog leta.

Zato su Pevci prethodnih dana intenzivirali pregovore sa Romom, kako bi svoj tim ojačali mladim Paragvcajcema Antonijom Sanabrijom, koji i pored talenta teško da može da bude nikakva uteha za neuspelo angažovanje Vinsenta Jansena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vinsent JansenTransferiPari Sen ŽermenLiga 1letnji prelazni rok 2016FrancuskaAZ Alkmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara