""
""

Radža zaustavio Inter i podigao cenu, Lacio prokockao pobedu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.09.13. | 16:58

Neroazuri vodili protiv Kaljarija do 82. minuta, ali su morali da se zadovolje bodom pošto im je mrežu zatresao igrač kojeg su želeli minulog leta. Sasuolo posle Napolija napravio probeleme i Lacijalima

Prvi kiks Intera u novoj sezoni Serije A. Posle sjajnih igara na startu sezone i četiri pobede u pet mečeva, Neroazuri su morali da se zadovolje bodom iako su očekivali sva tri. Na stadionu u Trstu, Kaljari je uspeo da stopira zahuktali tim Valtera Macarija.

Izabrane vesti

Trener Intera se malo kockao jer je odlučio da mesto najisturenijeg napadača poveri neubedljivom Belfodilu, dok su Argentinci Ikardi, Milito i Palasio ostali na klupi. U drugom poluivremenu su sva trojica ušli u igru, a upravo je Ikardi u 70. minutu pogodio na asistenciju Nagatoma za vođstvo gostiju. Izgledalo je da Inter hita ka jednoj pobedi, ali ih je u tome sprečio najskuplji igrač Kaljarija: Radža Naingolan. Sjajni belgijski zadnji vezni je letos bio velika želja Intera, ali je Moratiju bilo skupo da plati 15 miliona evra. Sada verovatno ali zbog toga… Imali su Palasio i Milito lepe prilike u finišu meča, ali se mreža Agacija nije zatresla i po drugi put.

Sasuolo nastavlja da dokazuje da nije zalutao u Seriju A, odigravši 2:2 protiv Lacija. Četa Euzebija Di Frančeska je posle one sramote protiv Intera, pre par dana osvojila bod u Napulju, a onda je i danas zaustavila još jednog favorita. Bod protiv Lacija je svakako uspeh. Pogotovo što su Rimljani golovima Kandreve i Dijasa vodili sa 2:0 i imali tri boda u džepu. Ali, Sasuolo se nije predavao. Letošnja pojačanja Ezekijel Skeloto i iskusni Floro Flores su istopili prednost gostiju i doneli Sasuolo prvi bod na svom terenu.

Sa dna se mrdnula i Katanija koja je protiv Kjeva došla do prve pobede. Iskusni Plašil i Kastro su bili precizni za tri boda.

Verona ne prašta na svom Bentegodiju. Novi prvoligaš je upisao i treću pobedu na svom terenu u ovoj sezoni i zadržao perfektan učinak. Nova žrtva je bio Livorno. Veronezi su slavili 2:1, a golove su postigle mlade zvezde Iturbe i Žoržinjo. Argentinac je postigao rvenac u dresu novog kluba, da bi Rinaudo udarcem glavom posle kornera doneo izjednačenje. Pobednika je odlučio pogodak Žoržinja iz penala, pošto je prethodno Luka Toni bio nepropisno zaustavljen.

Herman Denis se osvetio Udinezeu u kojem nije odbio pravu šansu. Sa dva gola doneo je Atalanti pobedu protiv svog bivšeg kluba. 

SERIJA A – 6. kolo

Subota:
Đenova - Napoli 0:2 (0:2)
/Pandev 14, 25/

Milan - Sampdorija 1:0 (0:0)
/Birsa 46/

Nedelja:
Torino – Juventus 0:1 (0:0)
/Pogba 53/

Atalanta – Udineze 2:0 (1:0)
/Denis 45+1, 63/

Kaljari – Inter 1:1 (0:0)
/Naingolan 82 - Ikardi 70/

Katanija – Kjevo 2:0 (1:0)
/Plašil 22, Kastro 54/

Verona – Livorno 2:1 (1:1)
/Iturbe 40, Žoržinjo 74 penal – Rinaudo 45+1/

Sasuolo – Lacio 2:2 (0:0)
/Skeloto 56, Flore 77 –Dijas 50, Kandreva 54/

20.45: Roma – Bolonja

Ponedeljak:

15.00: Fiorentina - Parma


tagovi

Antonio Floro FloresAtalantaEvropaHerman DenisInterItalijaKaljariKatanijaKjevoLacioLivornoMauro IkardiRadža NaingolansasuoloSerija AUdinezeVeronaŽoržinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara