Revolveraški obračun u Superboulu: Mahoms baca više od 297,5 jardi, Vilijams postiže tačdaun

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.02.20. | 13:25

Kladionica MOZZART pripremila niz igara za najvažniji meč u SAD

Bliži nam se 54. Superboul, jedan od najvećih spektakla na američkom kontinetnu. U sunčanom Majamiju i zimi temperatura iznosi preko 20 stepeni celzijusa. U borbi za trofej Vinsa Lombardija 2. februara će odmeriti snage San Francisko, koji je višestruki šampion, ali u novom milenijumu nijednom nije zablistao. Sa druge strane, imamo Kanzas Siti koji je jedini put učestvovao i osvojio Superboul davne 1970. godine. Kladionica MOZZART spremila je pregršt iznenađenja i specijal igara.

Najnersi i Čifsi imaju dosta toga zajedničkog. Obe ekipe su izgrađene na osnovu blistavih umova Kajla Šenahena i Endija Rida. Njihova filozofija je u osnovi potpuno identična, a to je da ''brzina ubija''. Oba tima su svoje protivnike prisilila da čuvaju svaki inč terena i kažnjavala ih za svaku načinjenu grešku. U najboljim partijama činilo se apsurdnim da bilo ko može da ih zaustavi.

Izabrane vesti

NFL - SPECIJAL

Čifsi imaju Patrika Mahomsa, koji ove sezone često prebacuje 300 jardi glavno je oružje tima. Pored njega tu su izuzetni Trevis Kelsi i Demijen Vilijams koji su briljirali tokom plej-ofa. Tim iz Kanzasa je u dosadašnjem delu bacanjem stigao do 4.498 jardi. Glavni problem Čifsa je što odbrana slabo brani igru trčanjem, što bi moglo da otvori šansu za trkački trio San Franciska Rahima Mosterta, Tevin Kolmana i Meta Brejdu. Igrom trčanja su u dosadašnjem delu Najnersi osvojili čak 2.305 jardi.

Kalifornijski tim odlikuje čvrsta defanziva i bio je druga najbolja odbrana lige. Odbrambeni igrači imaju sposobnost da sve pokriju, ali sve je moguće kad sa druge strane imamo Patrika Mahomsa, tako da možemo očekujemo ''revolveraški'' okršaj ove dve ekipe. Pored sjajne odbrane, napad deluje kao ''švajcarski sat''. Sve to izgleda besprekorno.

Sve je spremno za spektakl u Majamiju!

Foto: Reuters


 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara