""
""

REZZIME DANA (četvrtak): Filipsovci, sram vas bilo!

Vreme čitanja: 3min | čet. 27.07.17. | 22:40

Pogledajte ko vam je 27. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

MLADA BOLESLAV  - SKENDERBEG (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Mlada Boleslav je tri puta zatresla mrežu, ali je do kraja strepela za trijumf protiv Skenderbega. Kako? Pa, Pavel Kmovs je pogodio sopstvenu mrežu u 86. minutu i kada se činilo da će tiket biti precrtan, Janoš je rešio da vas obraduje. Svega minut kasnije, vezista domaćih je pogodio na asistenciju Magere za veliku radost na tribinama Adidas Arene.

MAKABI T.A. - PANIONIOS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Makabi je zaslužio više od jednog gola! Kako bilo, izraelski vicešampion je ispoštovao sve vas koji ste mu ukazali poverenje, uprkos tome što je ostvario "samo" minimalan trijumf. Ako vas zanima ko je bio čovek odluke, reč je o ofanzivcu sa Islanda Vidaru Orn Kjartansonu koji je pogodio metu na startu drugog dela igre.

KRASNODAR - LINGBI (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Sekunde su vas delile od cepanja tiketa, ali je arbitar odlučio da korner bude izveden, iako je nadoknada istekla. Gužvu koja se stvorila u kaznenom prostoru Lingbija na pravi način je materijalizovao Sulejmanov koji je "pucao" sa desetak metara, ostavivši gostujućeg golmana da nepomično isprati loptu iza sopstvenih leđa.

PANATINAIKOS - GABALA (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:0

Pobeda je jedino što se pamti! Panatinaikos je igrao nervozno, očigledno svestan da mora da otputuje u Azerbejdžan sa suficitom, mada je do istog došao golom sa bele tačke. Postigao ga je Giljermo Molins...

BORDO - VIDEOTON (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Videoton koji sa klupe predvodi naš Marko Nikolić pošteno je namučio Bordo, ali rešenje za rapoloženog Sankarea nije imao... Marko Šćepović je samo pet minuta nakon stečenog vođstva Francuza anulirao zaostatak, ali je pomenuti Sankare još jednom matirao Kovačika. Za 2:1, za konačan rezultat, za vas!

MARSELJ - OSTENDE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:2 

Kada bismo vam preneli nekoliko podataka sa Velodroma poput odnosa u posedu lopte, broju upućenih šuteva u okvir gola verovatno biste pomislili da je Marselj dobio sa minimum tri razlike. Statistika nekada ume da prevari, što je bio slučaj i ovoga puta, ali ono daleko važnije jeste da je Marselj savladao Ostende rezultatom 4:2. Valeri Žermen je het-trikom praktično poslao svoj tim u plej-of za drugorangirano takmičenje evropskog fudbala.

DINAMO ZAGREB - OD GRENLAND (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Poigravao se Dinamo Zagreb sa živcima kladioca u prvih pola sata, zaostajao za Od Grenlandom, ali je ipak do odlaska na odmor "okrenuo" goste. Ruku na srce, bilo je dosta teže nego što smo/ste se nadali...

PRECRTANO:

PSV - OSJEK (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 0:1

Prodaja dana bez dileme stigla je iz Ajndhovena! Holandski velikan položio je oružje pred Osjekom, koji ne samo da je sačuvao mrežu na Filips stadionu, već je stekao kapital pred povratak u domovinu. Borna Barišić iskoristio je jedanaesterac u 57. minutu, postavivši konačan rezultat.

DINAMO BUKUREŠT - BILBAO (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Od Atletik Bilbaa se više očekivalo... Morali su Baski da steknu više od jednog gola viška kako bi se osigurali. Pošto im tako nešto nije pošlo za rukom, surovo su kažnjeni. Bomba Rivaldinja završila je u rašljama, a vaši tiketi u - đubretu...

GENT - ALTAH (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1 

Imao je Gent više od igre, nadigrao je Altah, ali će u Austriji morati da postigne najmanje jedan gol ukoliko želi da se nađe u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope. Jer, Austrijanci su izvukli remi pred revanš i ogolili surovu istinu da Bizoni neće tako lako prebroditi treći krug doigravanja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizakladioničarski danLiga Evropemeđunarodni fudbalrezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara