REZZIME DANA (sreda): Engleska, Belgija i Italija bez muke

Vreme čitanja: 4min | sre. 18.11.20. | 23:18

Pogledajte ko vam je 18. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ENGLESKA - ISLAND (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 4:0

Geret Sautgejt podmladio je sastav za utakmicu sa Islandom koja nije imala rezultatski značaj. Englezi su izgubili sve šanse da se plasiraju u plej-of A divizije Lige nacija, ali su se oprostili u velikom stilu. Deklasirao je Gordi albio selekciju Islanda, a Fil Foden, Deklan Rajs i Mejson Maunt su se na najbolji način odužili Sautgejtu za ukazano poverenje – golovima.

BELGIJA - DANSKA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 4:2

Reprezentacija Belgije potvrdila je da je neprikosnovena kada igra na svojoj teriroriji. Crveni đavoli su poslednji put poraženi kod kuće pre četiri godine, a nova žrtva Roberta Martineza i njegovih izabranika su Kasper Hjumland i Danska. Imali su Danci priliku da pobedom prestignu Belgijance, ali nisu bili u stanju da pariraju momcima Roberta Martineza koji su iskoristili najmanje neopreznosti u padove u igri rivala. Belgija je pobedom zadržala prvo mesto i plasirala se u plej-of.

BIH - ITALIJA (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:2

Italijani su bez većih poteškoća nadigrali desetkovanu selekciju Bosne i Hercegovine. Trijumf je Italiji garantovao ostanak na prvoj poziciji i prohodnost u plej-of. Azuri su spakovali po gol u svakom poluvremenu na Grbavici. Beloti je načeo Bajevićev tim, a Berardi ga dokusurio i posla u B diviziju.

ČEŠKA - SLOVAČKA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

Komšijski derbi pripao je Češkoj. Zadovoljno su Česi trljali ruke nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.Ne samo da su završili kao prvoplasirani tim grupe i stigli do prilike da se kroz plej-of domognu višeg ranga, već su i Slovačku gurnuli u C diviziju. Po gol u oba poluvremena bilo je dovoljno za trijumf, ali ne bi bilo dovoljno za prvo mesto da Izraelci nisu uštopovali Škote.

VELS - FINSKA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 3:1

Velsu je bio dovoljan i bod da se plasira u A diviziju Lige nacija, ali se Velšani nisu osvrtali na to, već su za kraj grupne faze slavili sa 3:1 protiv Finske. Golove za Zmajeve postigli su Vilson, Džejms i Mur, a tok susreta umnogome je odredio crveni karton Uronena u 12. minutu. Finska nije mogla mnogo toga sa desetoricom na terenu, a počasni gol delo je Temu Pukija.

POLJSKA - HOLANDIJA (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:2

Ni utakmica između Holandije i Poljske nije uspela da donese rezultatsko iznenađenje u A diviziji. Nije mogla Poljska ni gore, ni dole, pa je mogla rasterećeno da odigra protiv Holandije koja je osluškivala rezultat sa Grbavice i nadala se kiksu Italije. Poljaci su u ranoj fazi utakmice iznenadili momke Franka de Bur. Kamil Jožvijak zaslužan je za inicijalno vođstvo, ali Imali su Holanđani negativan rezultat sve do 77. minuta i gola Memfisa Depaja sa bele tačke. Preokret je doneo Žoržinjo Vajnaldum, ali je sve palo u vodu trijumfom Italije.

PRECRTANO

GRUZIJA - ESTONIJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0

Gruzini su i pre poslednjeg kola bili bezbedni od ispadanja, dok u drugu diviziju nisu mogli. Međutim, i pored toga su konstantno napadali i ostavili Estonce bez šuta u okvir gola. Ipak, do pobedonosnog pogotka nisu mogli. Gosti su odoleli i stigli do boda, iako im on nije previše doneo.

AUSTRIJA - NORVEŠKA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1

Austrijanci su golom Grbića u 94. minutu obezbedili prvo mesto i promociju u elitni rang Lige nacija. Norvežani su vodili veći deo susreta, ali su golom koji su primili u sudijskoj nadoknadi ostali praznih šaka. Slađi bod je otišao u Austriju.

R. IRSKA - BUGARSKA (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 0:0

Irskoj bod kao kuća, Bugari moraju da se pomire sa ispadanjem u C diviziju. Pokušavala je balkanska selekcija da dođe do gola, uputila 11 udaraca, ali samo jedan u okvir. Domaćin ni toliko, međutim od starta je bilo jasno da će igrati na nulu i to mu se isplatilo.

GRČKA - SLOVENIJA (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 0:0

Grci su u direktnom okršaju propustili priliku da kod kuće pobede Sloveniju i plasiraju se u B diviziju u koju idu upravo Jan Oblak, Josip Iličić i drugovi. Gosti nisu mnogo pokazali, imali su samo jedan udarac u okvir protivničkog gola, ali se iz Atine vraćaju punog srca, ali i sa mnogo animoziteta koji su stekli kod svih onih koji su verovali Grcima.


tagovi

sportsko klađenjerezime danarezzimeInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara