"Rikardinjo "
"Rikardinjo "

Rikardinjo i Everton ruku pod ruku

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.01.18. | 11:49

Tvrde Turci

Rikardinjo Vujadin Savić tvrdi da je kvalitet tu, ali Zvezdini navijači nisu imali prilike da ga vide. Jednostavno, Rikardo Kavalktante Mendeš, poznatiji pod nadimkom Rikardinjo, nikako nije mogao da se privikne na uslove života u Beogradu i zahteve Vladana Milojevića, pa je za šest meseci u Crvenoj zvezdi sakupio svega 624 minuta na terenu.

Sa platom koja zahteva da "jede loptu" i pravi ozbiljnu razliku na terenu Rikardinjo je poslednji meč odigrao još 1. oktobra, pa je bilo i logično što su se obe strane rastale mnogo pre no što je bilo predviđeno. Od tada, Brazilac i njegovi zastupnici bili su u potrazi za novim klubom, a izgleda da su ga sada i pronašli.

Izabrane vesti

Genčlebirligi, koji se već neko vreme pominje kao opcija i za Partizanovog vezistu Evertona, navodno je silno zainteresovan za dojučerašnjeg Zvezdinog plejmejkera. I ne samo to, dnevnik Hurijet, možda i najpouzdaniji izvor fudbalskih vesti iz Turske, piše da su i Rikardinjo i Everton blizu dolaska u Genčler.

U Partizanu bi najviše želeli da Everton ostane, zato su mu i nudili skoro duplo veću platu, ali više je nego jasno da se to neće desiti, otišao on u Genčlerbirligi ili u neki drugi klub.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Rikardinjogenčlerbirligi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara