Rok za Humelsa u Čelsiju je 14. januar!

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.12.18. | 10:12

Poznata i cena

Mats Humels je nezadovoljan u Bajernu i želi da napusti klub, Bajern mu je dao rok do kada može da realizuje transfer u Čelsi.

Nemački reprezentativac je pre desetak dana dao svom agentu zeleno svetlo da mu potraži novi klub u januaru, a Čelsi se prvi javio i počeli su pregovori u Londonu. Iako je i Arsenal pokazao interwsovanje, Plavci su favoriti za dovođenje Nemca koji nema ništa protiv selidbe na Stamford Bridž.  

Izabrane vesti

Nema ni Bajern ako sve bude odrađeno brzo i bez odugovlačenja. Bavarci su istakli cenu od 35.000.000 evra za Humelsa i postavili rok do 14. januara da sve bude završeno. Čelsi se nadao da će proći jeftinije, pogtovo što Humels ima 30 godina, ali trener Mauricio Sari insistira da se iskoristi ova šansa i da mu se dovede štoper koji se uklapa u njegov stil fudbala.

Očekuje se da Geri Kejhil napusti klub, a vrlo moguće je da ode i mladi Kristensen. Sari od štopera ima Davida Luiza i Ridigera, dok Aspilikuetu želi da koristi kao desnog beka. Sada mu se ukazala šansa za jednog od tehnički najpotkovanijih štopera sveta i ne želi da je propusti.

Humels nije zadovoljan tertmanom kod Kovača u Bajernu i zato je zatražio da ide, a pogotovo mu ne ide u prilog najavljeni dolazak Lukasa Ernandeza koji igrao kaso levi bek i štoper. Bajern baš zbog kupovine Francuza insistira na što skorijoj ponudi Čelsija jer ima u planu da prodajom Humelsa finansira skoro polovinu pomenutog transfera.

(FOTO: reuters)


tagovi

Mats HumelsZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara