""
""

Roma te pozajmi da je uništiš: Jago Falke ulovio svoju Vučicu, Miha je od igrača stvorio ratnike! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.09.16. | 14:20

Bikovi srušili favorizovane Rimljane na torinskom Olimpiku - 3:1

Roma je tim bez glave i repa, ekipa sa neviđenim napadačkim potencijalom, ali sa druge strane i neviđenim odbranbenim deficitom. Sve te nedostatke u defanzivi gostiju danas je iskoristio Mihajlovićev Torino, koji je na nalete Spaletijevog tima odgovorio kontraudarom i odneo veliku pobedu - 3:1 (1:0).

Izabrane vesti

Roma je krenula furiozno, u uvodnim trenucima meča Rimljani su imali nekoliko odličnih napada i prilika, ali je sve to palo u osmom minutu. Neumorni Andrea Beloti je bio željan igre, jer se tek vratio iz povrede, nadvisio je sve svoje čuvare nakon centaršuta Obija i poslao loptu iza leđa Vojčeha Ščensnog.

Klub iz Večnog grada je napadao i nakon toga, sa još manje opreza nego na početku meča, pa se samo postavljalo pitanje kada će uslediti kazna. Ona je stigla u 52. minutu, Peres je bespotrebno srušio Belotija u šesnaestercu, a Jago Falke je bio siguran sa bele tačke.

Koliko je igraču, koji je pozajmljen Torinu upravo iz Rome, značio ovaj pogodak videlo se i po načinu na koji je proslavio dupliranje prednosti, ali se Roma ekspresno vratila u život. Već u sledećem napadu srušen je Peroti, a Paolo Taljavento ponovo nije imao dilemu - pokazao je na belu tačku, a "rezervista" Toti bio neumoljiv. Princ Rima je ušao na poluvremenu umesto De Rosija i postigao svoj 250. gol u Seriji A.

Ništa se nije promenilo u igri gostiju ni nakon tog gola, Roma je dodatno poletela u želi da što pre stigne do izjednačenja, a Torino je sačekao priliku i ponovo preko Falkea, uz pomoć Federika Facija, i definitivno matirao favorizovanog rivala.

SERIJA A - 6. KOLO:

Palermo - Juventus 0:1 (0:0)
/Goldaniga 49ag/

Napoli - Kjevo 2:0 (2:0)
/Gabijadini 23, Hamšik 39/

Nedelja:
Torino – Roma 3:1 (1:0)
/Beloti 8, Falke 52pen, 65 - Toti 55pen/

15.00 Đenova – Peskara
15.00 Inter – Bolonja
15.00 Lacio – Empoli
15.00 Sasuolo – Udineze
20.45 Fjorentina - Milan

Ponedeljak:
19.00 Krotone – Atalanta
21.00 Kaljari - Sampdorija

(FOTO: Screen shot)


tagovi

TorinoSiniša MihajlovićSerija ARomaLučano SpaletiJago FalkeItalijaFrančesko TotiEvropaAndrea Beloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara