""
""

Ruiz povređen, šansa za Luku Adžića?

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.06.17. | 13:04

Nepoznanica i ko će na gol crtu srpskog predstavnika u duelu sa Florijanom

Stanković - Stojković, Savić, Frimpong, Anđelković - Srnić, Le Talek, Donald, Ruiz - Rikardinjo, Boaći!

Ovako je izgledao tim Crvene zvezde na generalnoj probi protiv Rudara iz Pljevalja. Može, ali ne mora da znači, da će nabrojani igrači dobiti poverenje Vladana Milojevića u sutrašnjem okršaju sa Florijanom.

Izabrane vesti

Pozivnica Vladana Milojevića za Florijanu: Igrači, obavezuje vas Zvezdina istorija

Pojedinici su se mučili na zlatiborskom suncu, demonstriravši da su daleko od potrebne forme. Pre svih Kostarikanac Džon Ruiz koji bi mogao da propusti prvi ovosezonski meč.

„Tim ćete videti pred početak uutakmice. Uvek imam dileme, pa tako i ovaj put. Ne mogu da računam na Kangu koji je kažnjen. Videćemo šta će biti sa Ruizom. On ima povredu. Videćemo na večerašnjem treningu“, rekao je Vladan Milojević.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU CRVENE ZVEZDE I FLORIJANE

Izostanak Kostarikanca trebalo bi širom da otvori vrata startne postave Luki Adžiću. Kreativni krilni vezista trebalo bi ove sezone da ima značajnu veću ulogu, da bu stalno blizu prvih 11. Uostalom, Adžić je delovao bolje od Ruiza, mada je i u njegovoj igri tokom priprema na Zlatiboru bilo oscilacija.

Mali znak pitanja stoji pored pozicije golmana. I to iz prostog razloga: iskusnog Damira Kahrimana je zbog povrede protiv Rudara odmenio mladi Stanković.

Imam poverenje u sve golmane, i u Kahrimana i u malog Stankovića. Kahriman nije trenirao na Zlatiboru kako bismo ga sačuvali. Procenili smo da treniung nije toliko važan“.

Zvezdin trener je govorio i o potencijalnim pojačanjima. Zvezdi je trenutno deficitarna na poziciji štopera. Kao dva jedina prirodna centralna defanzivca sutra će poverenje dobiti Frimpong i Vujadin Savić.
„Uprava na čelu sa direktorom radi na dovođenju targetiranih igrača. Angažovali smo Vujadina, mada imamo samo dvojicu štopera. Tu je i Le Talek kao alternativ.  Nećemo sad da gomilamom igrače. Računam na sve igrače koji su u Zvezdi. Ali znate da je prelazni rok do 31.avgusta i situacija može da se promeni za sat. Radimo na balansu u ekipi, na pravom smo putu. Naše želje i mogućnosti se nekad ne poklope. Nije sve to tako lako. Paraleleno sa ovim utakmicama pokušaćemo da se pojačamo“.

(Foto Star Sport)


tagovi

Luka AdžićEvropaDžon RuizDamir KahrimanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara