"Fudbaleri Brodarca"
"Fudbaleri Brodarca"

Sad je Brodarac favorit da prođe u nokaut fazu UEFA Lige mladih

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.11.17. | 10:42

Danas (17,00) prvak Srbije u omladinskoj konkurenciji dočekuje Saburtalo iz Gruzije

Fudbaleri BrodarcaPrva prepreka je savladana. Teško, ali savladana. I to je najbitnije. Brodarac je pre dve sedmice golom Matije Babovića u Tel Avivu napravio veliko iznenađenje i izbacio izraelski Makabi, a sad je stekao ulogu favorita protiv Saburtala, u okviru drugog kola UEFA Lige mladih.

Prvak Srbije u omladinskoj konkurenciji za sezopnu 2016/2017 ponovo izlazi na teren, danas od 17.00, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi na crtu mu izlazi najbolji tim Gruzije i to je dobra prilika da se stekne prednost pred revanš u Tbilisiju 22. novembra. Dobra prilika, jer i kvote Kladionice MOZZART sugerišu da je naš tim u boljoj startnoj poziciji, pošto je kec plaća 1,55.

Izabrane vesti

Tim trenera Milana Kuljića je u nekoj vrtsi izlolaciije, kako bi se što bolje spremio za veliki izazov, pa Sportski žurnal prenosi informaciju da igrači tokom obaveznog popodnevnog odmora nisu koristili mobilne telefone, u želji da se posvete pripremi utakmice.
Tražićemo da dođemo u što više situacija u završnoj fazi napada. Na njihovu ofanzivu spremićemo se da odgovorimo pametno i mudro. Svaki minut je bitan, akcija... Imaćemo u vidu da se stvari ne rešavaju danas, želimo da izađemo hrabro u novi izazov, sa mnogo samopouzdanja, jer verujemo u svoje kvalitete“, predočio je u izjavi za Žurnal trener Kuljić.

MOZZART kvote 8569 --->>> Bordarac - Saburtalo 1 (1,55), X (4,00), 2 (5,40) 

Brodarac bi danas trebalo da istrči u sledećem sastavu: Zdravković - Đurić, Joković, Ivančević, Golubović - Kojić, Toševski, V. Lukić - Kočić, Babović, Mitrović.

Sistem takmičenja UEFA Lige mladih je podeljen u dve staze. U jednoj se takmiče mladi timovi klubova iz seniorske Lige šampiona (osam grupa po četiri ekipe), a u drugoj šampioni državau konkurenciji omladinaca.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:00 8569 LŠMPT Brodarac J - Saburtalo J ki 1 1,55

U konkretnom slučaju, pod uslovom da Brodarac eliminiše Saburtalo plasirao bi se u nokaut fazu, gde bi - za početak - igrao sa jednim od drugoplasiranih timova grupne faze (6/7. februar). Na taj način dobilo bi se osam ekipa koje bi prošle u završnici, a preostalih osam su pobednici grupa.

Tih 16 ekipa bi u nokaut sistemu, počev od 21. februara, odlučivalo ko će postati najbolji u UEFA Ligi mladih.

Finale je 23. aprila u Nionu.

UEFA LIGA MLADIH, NOKAUT FAZA, ŠAMPIONI DRŽAVA, DRUGO KOLO

Nedelja:

Šahtjor Soligorsk - Nitra 2:0

Utorak:
Legija - Ajaks 1:4
Lokomotiva Zagreb - Želejzničar 1:1

Danas:

14.30 Inter - Esbjerg
15.00 Krasnodar - Honved
16.00 Zimbru - Molde
17.00 Sparta Prag - Salcburg

17.00 Brodarac - Saburtalo

UEFA LIGA MLADIH, TAKMIČENJE PO GRUPAMA, PETO KOLO

12.00 Bešiktaš - Monako
13.00 Šahtjor Donjeck - Fajenord
13.30 Liveprul - Maribor
13.00 Napoli - Mančester Siti
14.00 Sevilja - Spartak Moskva
15.00 Porto - Lajpcig
16.00 Totenhem - Real Madrid
18.00 Dortmund - APOEL

TABELE PO GRUPAMA

(FOTO: MN Press)


tagovi

BrodaracLiga šampiona za mlademeđunarodni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara