""
""

Šalke na pragu Inlerovog potpisa, otišla i ponuda u Kijev vredna 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.12.15. | 19:50

Klub iz Gelzenkirhena namerava da u januaru angažuje dva zvučna pojačanja

Šalke je prvi deo sezone završio na šestom mestu što je ispod planiranog cilja da se ekipa dokopa pozicije koja vodi u Ligu šampiona ili kvalifikacije za pomenuto takmičenje. Zato će u januaru Kraljevsko-plavi morati da intervenišu na fudbalskoj pijaci i dovedu pojačanja kako i ove sezone ne bi izvisili za plasman u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Prelazni rok zvanično počinje za nekoliko dana, a Šalke je već napravio strategiju. Prve želje nemačkog kluba su Gokan Inler i Junes Belanda. Sa Inlerom su kontakti već uspostavljeni, a s obzirom da Švajcarac skoro i ne igra u Lesteru, relano je za očekivati da dođe do dogovora. Pogotovo što je igrač izrazio želju i zbog toga odbio ponudu Sampdorije.

Druga meta je marokanski bočni vezista Junes Belanda koji u kijevskom Dinamu uglavnom ima status rezerve iako je pre dve i po godine došao kao veliko pojačanje iz Monpeljea. Šalke je spreman da za Belandu izdvoji čak 10.000.000 evra i na Ukrajincima je da prihvate ili odbiju. Kada su ga kupovali iz Francuske, upravo su pomenutu sumu izdvojili za obeštećenje, pa se čini da je ovo za njih idealan scenario s obzirom da Belanda nema neku bitniju ulogu u timu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016UkrajinaPremijer ligaNemackaLester SitiJunes BelandaGokan InlerEvropaEngleskaDinamo Kijev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara