""
""

Samo da padne bar neki gol

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.11.17. | 09:39

U nedelju tri, u ponedeljak jedna utakmica

U prva četiri meča 12. kola Prve lige Srbije - dva gola. Odavno znamo da naš drugoligaški karavan spada u najneefikasnije lige Evrope, ali ova runda opasno preti da pobije neke najnegativnije rekorde. Nadajmo se da ćemo bar u nedelju videti malo atraktivnijeg fudbala.

Izabrane vesti

Metalac će biti oslabljen na teškom ispitu u Bačkoj Topoli. Gosti će protiv odličnog TSC-a nastupiti bez Gočanina, Vukmanovića i Čumića, ali vezista Ersan Rovčanin je optimista.
"Očekuje nas teška utakmica protiv novajlije, ali bolje igramo na strani, pa sam ubeđen da ćemo preskočiti i ovu prepreku. Teško nam je pao poraz na našem terenu od Dinama, ali trgli smo se u Dobanovcima i bili bliži pobedi. Ubeđen sam da ćemo u Bačkoj Topoli pružiti dobru igru i da ćemo se vratiti sa osmesima."

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 13:30 2724 SRB 2 CSK Pivara - Buducnost D. ki 1 1,70

Golman Ivan Kostić je uveren da neće vaditi loptu iz mreže.
"Topolčani imaju dobru ekipu i tri boda manje od nas, ali nećemo dozvoliti da prekinemo uspešnu seriju na gostovanjima. Dobro smo analizirali Dobanovčane, znamo odakle preti opasnost i nadam se najboljem."

Fudbaleri ČSK Čelareva nisu se obrukali u Vranju, nisu igrali defanzivno, imali su nekoliko lepih prilika, ali morali su da potpišu kapitulaciju. Lavovi su bili bez pocrvenelog Jevića, povređenog Ilića, Potkozarac je nastupio tek u finišu, a Anđelković je pauzirao zbog obaveza na fakultetu. Trener Trivo Ilić povrdio je da će danas konačno nastupiti u najjačem sastavu. 

Proleter je trijumfom nad Sinđelićem zaposeo drugu poziciju, a danas ih očekuje jedno od najtežih gostovanja, na stadionu kraj Jošanice, uprkos tome što Novi Pazar nije na nekadašnjem superligaškom nivou. Svesni su i u redovima gostiju da - pored lošijih rezultata domaćina u poslednje vreme - retko kad propuštaju bodove, a ako još na to dodamo vatrene navijače, nema sumnje da Novosađane čeka đavolski težak posao da osvoji sva tri boda. Zato bi ovaj par trebalo preskočiti.

PRVA LIGA SRBIJE - 12. KOLO

Petak
Teleoptik - Temnić 0:0

Subota
Jagodina - Dinamo 0:0

Inđija - Sloboda 2:0 (1:0)
/Marković 41, Nikodijević 90/

Radnički Kragujevac - Radnički Pirot 0:0

Nedelja
13.30: (2,50) Bačka Topola (3,00) Metalac (2,90)

13.30: (1,90) Novi Pazar (3,35) Proleter Novi Sad (3,90)
13.30: (1,70) ČSK Pivara (3,45) Budućnost Dobanovci (5,00)

Ponedeljak
13.30: (1,60) Sinđelić (3,45) Bežanija (6,00)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Dinamo VranjeEvropaInđijaJagodinaPLSPrva liga SrbijeRadnički KragujevacRadnički Pirotsloboda užiceSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara