SEHA: Voša vida rane

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.11.18. | 11:38

U Novi Sad stiže pretposlednji Metalurg

Desetkovana Vojvodina nije uspela da se plasira u EHF kup, pošto je oba puta poražena od danskog Goga, a izabranici Borisa Rojevića nisu imali mnogo vremena za odmor, pošto ih već danas očekuje dvoboj sa Metalurgom u devetom kolu SEHA lige.

Dosad su Novosađani upisali tri pobede i pet poraza, trenutno zauzimaju sedmu poziciju, dok je Metalurg pretposlednji sa učinkom 1-1-6.
"Ne dolazi nam u najboljem trenutku ova utakmica, ali mi i pobeđujemo kada smo u najtežoj situaciji. Zaista imam sjajne momke koji osećaju klub i grb koji predstavljaju. Kada se svi oporave, a posle zimskih priprema, mislim da ćemo imati o čemu da pričamo", rekao je Rojević

Izabrane vesti

Novi selektor juniorske reprezentacije Srbije nije nezadovoljan izdanjem svojih pulena u kvalifikacijama za EHF kup.
"Da neko pogleda krajnji rezultat, pomislio bi da je Vojvodina doživela debakl, ali kad bi pogledao video-snimak, drugačije bi posmatrao stvari. Imamo zdrastvenih problema, ne možemo, a da se ne obaziremo na to. Kada kažem da nismo imali valjanu pripremu za GOG, mislim da nismo imali dovoljan fond igrača za uigravanje akcija i postavljanje zonske taktike. Uprkos tome videli smo dva puta po dvadeset minuta sjajnih izdanja u Gudmeu", poručio je Rojević. 

SEHA LIGA - 9. KOLO

Utorak
15.30: (1,15) Meškov Brest (12,0) Nekse (6,75)
17.30: (1,15) Prešov (12,0) Zagreb (6,75)
19.15: Vojvodina - Metalurg

Sreda
18.00: Železničar - Steaua
20.15: Vardar - Izviđač

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

SEHARK Vojvodinasportsko klađenjeMetalurg Skoplje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara