"Zabrinuti su i iskreni ljubitelji fudbala"
"Zabrinuti su i iskreni ljubitelji fudbala"

Šest utakmica Superlige i dve Prve lige pod posebnom prismotrom oficira FSS

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.05.15. | 14:46

U elitnom rangu takmičenja pod lupom nisu samo utakmice Crvena zvezda – OFK Beograd i Mladost Lučani – Radnički Niš

Zabrinuti su i iskreni ljubitelji fudbalaDani odluke u srpskom fudbalu. Odlučuje se o opstanku, odlučuju se o plasmanu u Evropi. Otud i mobilizacija u Fudbalskom savezu Srbije po nalogu Odbora za hitna pitanja. Čak osam utakmica u prva dva ranga takmičenja biće pod posebnom prismotrom oficira za integritet FSS. Sva službena lica će na tim mečevima biti najoštrije sankcionisana za eventualne greške.

Prema saznanjima MOZZART Sporta u Superligi samo dve utakmice nisu pod lupom: Dueli Crvene zvezde i OFK Beograda, odnosno lučanske Mladosti i Radničkog iz Niša.

Izabrane vesti

Utakmice Rad – Spartak, Donji Srem – Napredak, Voždovac –Borac i Radnički Kragujevac – Jagodina pažljivo će biti posmatrane zbog toga što odlučuju o tome ko će opstati, a ko ispasti iz Superlige, dok su mečevi Čukaričkog i Vojvodine, odnosno Partizana i Novog Pazara akcentove jer bi mogle da presude da li će četvrto mesto, poslednje koje vodi u Evropu, zauzeti Novosađani ili Plavi iz grada sa Jošanice.

U prvoj ligi Srbije, a posle sumnjivih rezultata u 28. kolu, ali i najava da će mutnih radnji biti i u 29, na skeneru su susreti Slobode i Javora, te Kolubare i Bačke Palanke, koje bi mogle da budu sudbonosne za domaćine i njihove napore da prežive u drugom rangu takmičenja fudbalskog šampionata Srbije.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fk voždovacFK VojvodinaSuperligaSrbijasloboda užiceRadnički KragujevacRadPrva liga SrbijeFK PartizanNovi PazarNapredak KruševacJavorJagodinafssdonji sremČukaričkiBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara