Sevanje u prestonici

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.09.18. | 08:55

Kako bilo, utisak je da fikseve u Rumuniji treba tražiti sutra i u ponedeljak

Idemo u Rumuniju!

Samo je Voluntari trenutno slabije plasiran od Konkordije, koja je posle iznenađenja u Krajovi pre nekoliko nedelja ponovo vezala dva neuspeha, i to vrlo ubedljiva. Sepsi igra solidno, pa nijedan ishod nije nemoguć. Birajte 0-2. Astra je jedini tim koji još nije doživeo poraz, ali zato ima najviše nerešenih rezultata (pet u sedam kola), zbog čega nije još bolje plasirana. Sumnjamo u pobedu Dinama, ali se ne usuđujemo da tipujemo na goste, probajte X2 ili golovima.

Izabrane vesti

To je to, ukratko, što se tiče današnjih mečeva u rumunskoj Ligi 1.

Međutim, možda jedan od fikseva ove runde treba tražiti u sutrašnjim mečevima. Univerzitatea je imala obaveze u Ligi Evrope, što je dovelo do njenih slabijih partija na početku prvenstva. No, otkako je ispala od RB Lajpciga čini nam se da je počela da se stabilizuje, te je dvojka naš izbor, iako Medijaš ne igra loše. S tom konstatacijom saglasan je i Milan Mitić, nekadašnji član Gaz Metana.
"Napadači Univerzitatee su postigli čak osam golova na poslednja dva meča. Očekujem da budu efikasni i na gostovanju Gaz Metanu, koji je van forme", izjavio je Mitić za TIP Novosti.

Hermanštat se koprca, što je i bilo očekivano za novajliju. Vitorul bi mogao da bude i sigurniji na svom terenu (ako je poraz od FCSB bio očekivan, onaj od Dunaree nikako nije). Kec jeste najrealniji, no dvoumimo se oko golova. Razmotrite 1+I&1+II.
"Fudbaleri Vitorula su za klasu bolji od Hermanštata. Posle dobrog učinka u okršajima sa jakim rivalima Klužom, FCSB-om i Gaz Metanom, domaćin ne bi trebalo da ima poteškoća sa novajlijom u ligi", izjavio je Mitić za TIP Novosti.

Kluž - FCSB?
"Trebalo bi da je Kluž bliži osvajanju bodova. Najbolji igrač i glavni organizator u timu gostiju teže se povredio nastupajući za nacionalni tim Rumunije pa je lider prvenstva sada znatno oslabljen."

Ima još jedan tim na koji treba obratiti pažnju.
"Voluntari je tokom reprezentativne pauze vratio sa pozajmice nekoliko igrača. Sada je mnogo jači, pa bi mogao da upiše prvenac u duelu sa Poli Jašijem", zaključio je Mitić za TIP Novosti. 

Kada se svi Mitićevi tipovi stave na tiket, to izgleda ovako: Konkordija - Sepsi 0-2, Dinamo - Astra GG3+, Dunarea Kalaraši - Botošani X2, Gaz Metan - Univerzitatea 2, Voluntari - Poli Jaši 1, Kluž - FCSB 1X, Vitorul - Hermanštat 1. Imajte na umu da je posebno izdvojio dvojku na Univerzitateu i keca na Vitorul.

RUMUNIJA 1 - 8. KOLO:

Petak

17.00: (2,85) Konkordija (2,95) Sepsi (2,75)
20.00: (2,25) Dinamo  (3,20)  Astra (3,35) 

Subota

14.00: (2,85) Dunarea Kalaraši (3,05) Botošani (2,65)
20.00:  (2,85) Gaz Metan Medijaš  (3,20)  Univerzitatea (2,55) 

Nedelja

17.00: (3,50) Voluntari (3,10) Poli Jaši (2,25)
20.00:  (2,55) Kluž  (3,05)  FCSB (2,95) 

Ponedeljak

20.00: (1,60) Vitorul (3,80) Hermanštat (6,00)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Astra

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara