""
""

Širer: Njukasl se sramno poneo prema Meklarenu, ali sa Benitezom ima šansu za opstanak

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.16. | 17:02

„Velika stvar za Njukasl je to što je dobila menadžera kakav je Benitez, posebno ako bude dobio prostor da vodi ekipu na način na koji on to želi", veruje legendarni centarfor

Dolazak Rafaela Beniteza na Sent Džejms Park pokrenuo je pravu polemiku među navijačima Njukasla, ali i onima koji su upoznati u fudbalske prilike širom Evrope. Dobar deo kritičara smatra da su Svrake tako napravile korak unazad u namerama da obezbede opstanak u Premijer ligi, a jedan od retkih koji veruje da bi ekipa sa Benitezom na čelu trebalo da obezbedi opstanak jeste klupska legenda – Alan Širer.
„Iskreno smatram da klub ne bi ostao u ligi da se stvari nisu promenile. Ali, dolaskom Beniteza Njukasl ima dobre šanse“, poručio je Širer, ali i nastavio:
„Velika stvar za Njukasl je to što je dobila menadžera kakav je Benitez, posebno ako bude dobio prostor da vodi ekipu na način na koji on to želi. Ono što je nezgodno za svakog novog menadžera Njukasla jeste što u klub dolazi u teškim trenucima, pa ima minimalan prostor da postavi željene standarde“.

Izabrane vesti

Najbolji strelac Njukasla svih vremena podseća da je Benitez osvajao velike trofeje u Engleskoj i da bi to trebalo da bude garancija uspeha.
„Gde god da je bio donosio je pehare i uspehe. Navijači Njukasla će zavoleti sve one koji budu doneli uspeh klubu, a on se pokazao kao neko ko ume da izađe iz teških situacija“, istakao je Širer, a onda je iskritikovao klub zbog lošeg odnosa sa dojučerašnjim trenerom – Stivom Meklarenom:
„Sve su radili pogrešno, Meklaren je imao potpuno pogrešan tretman, a ponašanje uprave prema njemu u ovoj nedelji bilo je sramno. Neprofesionalno su se svi poneli prema Stivu, a nije zaslužio da se tako ophode prema njemu“.

MOZZART Sport pratite i na našoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiv MeklarenRafa BenitezPremijer ligaEvropaEngleskaAlan Širer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara