""
""

Srećo, ima li te? Nova nesreća za Perina - puklo i drugo koleno!

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.01.17. | 23:17

Novi maler...

Trenbalo je da bude naslednik Đanluiđija Bufona, važio je za budućnost italijanskog fudbala, ali karijera Matije Perina sasvim sigurno neće ići ponako kako se očekivalo. Golman Đenove je danas doživeo još jednu tešku povredu i čeka ga višemesečna pauza.

Izabrane vesti

Taman kada se vratio u formu posle velike pauze izazvane kidanje ligamenata desnog kolena, malerozni golman Grifona je doživeo tešku povredu levog kolena.

Pukli su ligamenti, pša slede operacija i nova dugačka pauza. Podsetimo da je ligmante desno kolena pokidao u aprilu i da se posle pet meseci vratio na teren. Sada opet mora da prolazi kroz isti pakao.

Perin se povredio u prvom poluvremenu meča protiv Rome. U suzama je napustio teren i već tada je bilo jasno da je pitanju ozbiljna povreda. Interesantno je da je pokušavao da se vrati na teren posle ukazane lekarske pomoći, ali je ubrzo morao da odustane jer je povreda bila ozbiljnija nego što se mislilo.

S obzirom da povreda nije došla kao posledica duela, već se Perin povredio zbog nezgodnog doskoka, krenule su kritike na račun stanja u kojem se nalazi teren na stadionu Marasi. Pored Perina, povrede izazvane lošim terenom su imali Pavoleti i još neki igrači.


tagovi

Serija AMatija PerinItalijaEvropaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara