"Dragoljub Srnić"
"Dragoljub Srnić"

Srnić je otišao, živeo Srnić! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.09.15. | 21:45

Čukarički golovima brata Zvezdinog veziste stigao do četvrte pobede u sezoni. Debitovao i Li Adi

Dragoljub Srnić

Kolo u senci 149. večitog derbija počelo je u znaku domaćina, jer je Čukarički na Banovom Brdu zabeležio trijumf nad Radnikom iz Surdulice 2:0 (2:0), kojim su Brđani nastavili proboj ka vrhu tabele nakon slabijeg starta sezone.

Izabrane vesti

Čitav posao Brđani su završili u prvom poluvremenu kada je Dragoljub Srnić sa dva gola overio pobedu. Već u 18. minutu domaćin je poveo, Srnić je opalio sa dvadesetak metara, lopta se odbila u šesnaesterac od noge jednog defanzivca Radnika, a tamo ju je sustigao brat blizanac veziste Crvene zvezde i rutinskim udarcem smestio iz leđa doskorašnjeg saigrača Borivoja Ristića.

Mogao je Radnik da se vrati u igru, ali je Miloš Milovanović promašio jednaesterac u 26. minutu. Kazna je usledila desetak minuta kansije kada je ponovo Dragoljub Srnić bio precizan. Lepo je Draža ukrao loptu Surduličanima, istrčao kontru, razmenio pas sa Andrijom Pavlovićem i rutinski pogodio za 2:0.

U nastavku, Čukarički je povukao ručnu. Stvorili su izabranici Vladana Milojevića tek po neku šansu, a najbolju priliku je propustio Petar Bojić, koji je neprecizno šutirao u 75. minutu. Radnik je tek sporadično pretio, ali ništa nije mogao da učini da spreči Čuku da veže drugu uzastopnu pobedu. 

U dresu Brđana debitovao je večeras i novajlija u defanzivi Li Adi. Štoper iz Gane koji je stigao u Čukarički posloednjeg dana prelaznog roka pružio je solidnu partiju i pokazao da će biti značajno pojačanje za osdvajača kupa u jesenjem delu sezone. 

SUPERLIGA – 9. KOLO

Petak

Čukarički – Radnik 2:0 (2:0)
/D. Srnić 15, 39/

Subota

18.00 C. zvezda – Partizan

Nedelja

17.00 Borac – Novi Pazar
17.00 OFK Berograd – Jagodina
17.00 Rad – Spartak
19.00 Voždovac – Javor
19.00 Radnički N. – Mladost L.
19.00 Vojvodina – Metalac

(FOTO: Star sport) 

 

tagovi

SuperligaRadnikDragoljub SrnićČukaričkiBorivoje Ristić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara