""
""

Staridž izabrao novi klub

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.01.18. | 09:35

Ponuda je tu, potrebno je još da Liverpul odobri

Napadač Liverpula Danijel Staridž odlučio je da prihvati ponudu Sevilje u ovom prelaznom roku kako bi otvorio novo poglavlje i započeo karijeru u španskoj Primeri.

Izabrane vesti

Engleski reprezentativac nije odigrao zvanični meč od 6. decembra i utakmice sa Spartakom iz Moskve u Ligi šampiona, a da mu je karijera na Enfildu gotova svedoči i podatak da nije u timu Crvenih koji večeras gostuje u Svonsiju iako je zdrav.

Tokom januarskog prelaznog roka Staridž je bio meta ozbiljnog interesovanja Intera i Sevilje, ali Liverpul nije prošle nedelje ni odgovorio na konkretnu ponudu iz Andaluzije u kojoj je Sevilja izrazila želju da pozajmi napadača do kraja sezone, uz obavezu da mu plaća kompletnu zaradu.

Staridž ostaje u Liverpulu - kvota 1,40

Razlog što Liverpul okleva sa puštanjem na pozajmicu je želja da odmah proda Staridža već u ovom prelaznom roku, ali je problem što klub sa Enfilda traži za ovog fudbalera čak 40.000.000 evra, što je za mnoge klubove previše. Staridžov ugovor sa Crvenima važi još 18 meseci.

Englez se nada da će dobiti dozvolu da napusti Liverpul do isteka prelaznog roka kako bi mogao da igra standardno na proleće i proba da se izbori za mesto na spisku reprezentativaca za svetsko prvenstvo u Rusiji.

Takođe, Staridž veruje i da bi imao lepu šansu da oživi karijeru u Primeri i da bi mu tamošnji fudbal više prijao, a mogao bi da proba da im popravi realizaciju, pošto su Andalužani dali samo 26 golova na prethodnih 20 utakmica u La ligi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiSeviljaPremijer ligaLiverpulEngleskaDanijel Staridž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara