"Sahin"
"Sahin"

Surovo iskreni Sahin: Dajte mi 500.000.000 evra i napraviću tim koji može da se bori protiv Bajerna

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.01.16. | 20:28

"Ne možete zabraniti igračima da idu u Englesku zato što tamo imaju bolje uslove. To je jednostavno tako. Kada zarađujete 2.000.000 u Bundesligi, a možete 5.000.000 u Premijer ligi, mnogi igrači neće previše gledati da li igraju u Ligi šampiona ili se bore za opstanak", rekao je Nemac

SahinKo bi rekao da je Nuri Sahin ovako brutalno iskren i jednostavan? Nemac očigledno gaji velike simpatije prema Bundesligi, kaže da bi je odabrao pre Premijer lige i Primere, ali ističe da je Bajern daleko ispred pre svega zbog novca koji ulaže.
"Mnogo ljudi, uključujući Žozea Murinja, misli da je Bundesliga dosadna, ali ja cenim da je to dobra liga. Šta je potrebno da se priđe Bajernu? Dajte mi 500.000.000 evra i napraviću tim koji može da se bori s Bajernom za titulu", istakao je Sahin za Kiker.

Fudbaler Borusije iz Dortmunda smatra da mnoge njegove kolege idu više za novcem nego za uspehom. Kaže, bitnije im je da zarađuju više, pa makar igrali u ekipama koje se bore za opstanak.
"Ne možete zabraniti igračima da idu u Englesku zato što tamo tamo imaju bolje uslove. To je jednostavno tako. Kada zarađujete 2.000.000 u Bundesligi, a možete 5.000.000 u Premijer ligi, mnogi igrači neće previše gledati da li igraju u Ligi šampiona ili se bore za opstanak. Engleska liga stvarno ima "dubinu", ali dajte toliki novac Bundesligi pa će i ona postati takva. Tada bi svi igrači dolazili u Bundesligi. Naš šampionat nema čega da se stidi. Kada bih morao da biram između Bundeslige, Primere i Premijera, izabrao bih Bundesligu", rekao je Nemac.

Izabrane vesti


tagovi

ŠpanijaPremijer ligaNuri SahinNemackaEvropaEngleskaBorusija DortmundBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara