""
""

Tako to radi Verder: Suspenzije za Eliju i Arnautovića do kraja sezone

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.04.13. | 15:18

Neposlušni tandem izbačen iz prvog tima i treniraće odvojeno zbog incidenta koji su nparvili pre neko veče

 

Izabrane vesti

Kod Nemaca nema popusta: možeš da igraš loše, ali moraš da se ponašaš normalno. Klub iz Bremena je suspendovao do kraja sezone austrijskog internacionalca Marka Arnautovića i Holanđanina Elijera Eliju koje je prošle nedelje kaznila policija zbog prebrze vožnje.

Uprava Verdera je ovu dvojicu igrača privremeno suspendovala u petak, ali danas im je kazna proširena do kraja sezone. Arnautovića - koji je i ranije imao disciplinske probleme, i Eliju zaustavila je saobraćajna policija u dva odvojena incidenta i tom prilikom je zbog njihovog ponašanja policija morala da zove pojačanje.

Kako je navedeno, obojica igrača tom prilikom nisu imali povećani nivo alkohola u organizmu.
„U poslednjem delu sezone želimo da nam svi igrači budu potpuno fokusirani na utakmice“, rekao je sportski direktor Verdera Tomas Ajhin.

On je naglasio da je ponašanje Arnautovića i Elije "štetno za klub u ovoj fazi".
„Obojica će do kraja sezone trenirati odvojeno“,
rekao je Ajhin.

Inače, Elija i Arnautović su dobri drugari iz vremena dok su još igrali za holandaski Tvente. Važili su za velike talente, ali i usijane glave. Zbog toga su i jedan i drugi imali neuspešne epizode u Italiji. Arnautović dok je igrao za Inter, a Elija u Juventusu. Posle samo godinu dana, italijanski klubovi su im uručili zahvalnice, a sada se sa njima nisu usrećili ni u Verderu. 

Tridesetdvogodišnje prisustvo Verdera u Bundesligi pod velikom je pretnjom, pošto u poslednjih deset mečeva nisu zabeležili pobedu, a poslednji je bio poraz u nedelju od Bajer Leverkuzena sa 1:0.

Verder Bremen se nalazi na samo dva boda iznad zone ispdanja, a do kraja prvenstva preostalo je da se odigraju tri utakmice.


tagovi

Eljero ElijaEvropaMarko ArnautovićNemackaVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara