""
""

Terija vrbuju i na golf terenu, želi ga bivši prvak Evrope!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.06.17. | 19:14

Aston Vila krenula u akciju

Aston Vila želi da dovede Džona Terija u svoje redove, javljaju izvori Skaj Sporta.

Trener Stiv Brus je igrao golf sa Terijem ovog vikenda gde su razgovarali o mogućnosti da Čelsijev kapiten zaigra za klub iz Birmingema. Teri je otvoren ka toj ideji, ali i ima opcije da zaigra za timove iz Premijer lige. Sa druge strane Vila želi Terija u svom timu kao pojačanje s kojim će juriti povratak u najviši rang.

Izabrane vesti

Iskusni centralni defanzivac će na kraju ovog meseca završiti odiseju u Čelsiju dugu 22 godine. Imao je perifernu ulogu kada je igra u pitanju ove sezone, ali želi da nastavi da igra fudbal.
"Svaki bivši fudbaler kaže istu stvar - igraj dokle god možeš i koristi svaki minut. Želim da igram", bila je jedna od poruka Džona Terija po završetku sezone.

Pored Aston Vile u vezu sa Terijem dovodio se i Bornmut, kao i VBA, a naravno i klubovi iz Kine i Sjedinjenih Američkih Država.

Možda će mu nastupanje u Čempionšipu u dresu bivšeg šampiona Evrope biti izazov u starim fudbalskim danima. A ni bonus za povratak Aston Vile u Premijer ligu sigurno neće biti mali.

Teri je u Čelsiju proveo period od 1998. godine do 2017. godine (imao kratku pozajmicu u Notingem Forestu 2000). Za reprezentaciju Engleske nastupao je od 2003. godine.

Strašna karijera, veliki fudbaler. Čeka se poslednji čin njegove karijere.

(FOTO: Action images, printskrin Instagram)


tagovi

međunarodni fudbalEvropaEngleskaDžon TeriČempionšipČelsiAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara