""
""

Titulu imaš, a ličnu kartu nemaš…

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.05.13. | 20:50

Policajci presreli četvoricu Partizanovih fudbalera koji su kolima krenuli da bodre saigrače protiv Smedereva, ali ih pustili posle rutinske kontrole

Taman kad pomislimo da smo se u Srbiji svega nagledali i kako ništa vise ne može da nas iznenadi stigne informacija koja potvrđuje da je u ovom zemlji sve moguće. Po završetku 144. Večitog derbija policajci su u neznaju udarcima pendrekom ‘’častili’’ Nemanju Tomića, a danas su se organi reda ponovo bili u glavnoj ulozi, a zajedno sa njima I četvorica fudbalera Partizana.

Naime, Lazar Marković, Saša Marković, Aleksandar Miljković i Aleksandar Lazevski (svi imali kartone iz meča sa Crvenom zvezdom)  automobilom su krenuli za Smederevo, da bodre saigrače u meču za titulu. Presrela ih je saobraćajna policija, radi rutinske kontrole vozila, pri čemu ih je policajac pitao šta rade, čime se bave I kuda su krenuli.

Izabrane vesti

Kad im je Lazar Marković, koji je upravljao vozilom saopštio da su fudbaleri, policajac mu nije poverovao i navodno im se obratio sledećim rečima:
“Ma, kakvi fudbaleri, izlazite napolje I spremite lične karte”.

Markovići, Miljković I Lazevski su postupili po naređenju, a pošto je utvrdio njihov identitet I da nema ništa sporno, policajac im je dozvolio da nastave put ka Smederevu.

Dođe čoveku da se zapita da li naši policajci uopšte čitaju novine, gledaju TV, jer se Lazar Marković ovih dana smeši sa svih naslovnih strana domaće I strane štampe, pošto se najavljuje njegova selidba u Benfiku.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar LazevskiAleksandar MiljkovićfudbalLazar MarkovićFK PartizanSaša MarkovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara