""
""

To može samo Di Kanio: Nema odmora posle kraja sezone, nazad na treninge!

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.05.13. | 11:32

Kontroverzni Italijan zabranio prvotimcima Sanderlenda da odmah posle poslednjeg meča u sezoni otputuju “kud koji mili moji” i najavio skraćenje odmora

 

Izabrane vesti

Da je neki drugi trener u pitanju, pa da se i začudimo. Ali, kada je reč o Paolu Di Kaniju, ništa nije nemoguće. Kontroverzni italijanski stručnjak je uspeo da spasi Sanderlend ispadanja, ali više je to bila zasluga slabih partija Vigana, nego dobrih igara njegovog tima čega je i on svestan. Zato je odlučio da kazni svoje igrače za slabe partije u poslednje vreme.

Oni koji su planirali da da se odmah nakon poslednjeg meča u sezoni protiv Totenhema, zapute na odmor na razne turističe destinacije, neće to moći da urade, jer je tako odlučio Di Kanio. Umesto toga se svi zajedno vraćaju iz Londona u Sanderlend gde će nastaviti da treniraju. Treninzi posle kraja sezone!? “Dikaniovski”, nema šta!
“Krucijalno je da vidim šta ćemo da uradimo u nedelju i tek onda ću da odlučimo kada igrači mogu na odmor. Ne vidim nikakav profesionalizam u tome da zajedno otputujemo u London, a da se onda posle meča svako zaputi gde hoće. Zamislite onda kakav pristup utakmici će imati. Razmišljaće o Malti, Kipru i ostalim turističkim destinacijama… To je neozbiljno! Pa, već tokom utakmice će početi da maštaju kako ih uskoro očekuje sunčanje”, smatra Di Kanio.

Italijanski strateg kaže da samo od njega zavisi koliko dana odmora će imati prvotimci Sanderlenda…
“Prema sadašnjem rasporedu imaju 44 dana odmora. Zakonski minimum koji sam obavezan da im dam je 28 dana odmora. Po meni je 44 dana i previše. Kako su igrali, oni su već imali 100 dana odmora … Ne kažem da ću ih svesti na minimum od 28 dana. Jer znate kako su razmažene ove moderne generacije. Počeli bi da kukaju kako je 28 dana malo. Ali, 35 ili 38 dana odmora je sasvim OK”, kaže trener Crnih mačaka.

Ono što je sigruno je da se igrači vraćaju zajedno u Sanderlend iz Londona.
“Vratićemo se zajedno i zahvaliti se svima u klubu. Posle toga bi mogli malo da se zabavljamo, da igramo zanimljive igicie, organizujemo turnire, jačamo timski duh… Oni koji su rezervisali odmore za ponedeljak su se zeznuli. Definitivno su izgubili novac. Posle meča ću im reći kada mogu da krenu na odmore”, otkrio je Di Kanio i dodao da je u poslednjih sedam dana novčano kaznio sedmoricu igrača “zbog malih problema, koji mogu da prerastu u velike, ako se sada ne reše”.  

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaPaolo Di KanioPremijer ligaSanderlend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara