""
""

Tomić: Kao Premijer liga!

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.04.16. | 18:43

"Ključna je bila naša reakcija prosle prvog poluvremena", ocenio je trener crno-belih posle trijumfa nad Radnikom

Fudbaleri Partizana uspeli su posle dosta muke i velikim preokretom da savladaju Radnik iz Surdulice sa 3:2 u 28. kolu Superlige, a trener crno-belih Ivan Tomić pohvalio je karakter igrača jer nisu pali posle dva gola zaostatka i nisu dozvolili da ih uhvati nervoza.
“Utakmica je imala dosta obrta, nalik onima iz Premijer lige. Gubili smo sa 2:0, uspeli da se vratimo i na kraju pobedimo. Ključna je bila naša reakcija prosle prvog poluvremena. Najzadovoljniji sam činjenicom da smo u drugo poluvreme ušli bez nervoze i da su momci pokazali reakciju kao da ne gube. Nismo krenuli grlom u jagode, nego smo stvarali šanse i na kraju uspeli da ih realizujemo“, rekao je Tomić novinarima u Humskoj.

Izabrane vesti

On je čestitao kolegi iz Surdulice na taktici koju je postavio i njenoj realizaciji uz podsećanje da je golman Bojan Šaranov u još nekoliko navrata sprečio opasne šanse gostiju.

Upitan da prokomentariše činjenicu da su strelci bili najstariji i najmlađi, trener Partizana je najpre apostrofirao Dušana Vlahovića.
“Tokom nedelje pričao je na treninzima da oseća kako gol visi u vazduhui. To je bilo simpatično sa njegove strane. Sa Dušanom ipak moramo da budemo vrlo oprezni, iako je on nadmoćan fizički u odnosu na svoje godište, i dalje je vrlo mlad“, naveo je on.

Zatim se Tomić osvrnuo i na partiju Saše Ilića, koji je dao dva gola.
“Ne znam šta bih mogao novo da kažem o našem kapitenu, a da to već nije rečeno. On je simbol ovog kluba i mi smo dužni da mu omogućimo uslove da igra dok god se oseća sposobnim za to i da može da doprinese rezultatima ekipe“, ocenio je Tomić.

Njegov kolega iz Radnika Miloš Veselinović bio je ponosan na svoje igrače.
“Dali smo maksimum u meču koji vraća publiku na stadione. U prvom poluvremenu smo tri, četiri puta iskoristili nepažnju Partizanove odbrane i iz kontri dali dva gola. Ipak, u drugom delu meča je do izražaja došla tehnička superiornost crno-belih. Pri rezultatu 2:2 imali smo još jednu kontru i priliku za potpuni nokaut, ali nismo iskoristil i za to smo kažnjeni“, dodao je Veselinović uz napomenu da njegov tim i dalje drži sudbinu u svojim rukama jer se nalazimo na osmom mestu koje vodi u plej-of.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnikFK PartizanMiloš VeselinovićIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara