Totenhemov kapitalac od 40.000.000 evra? Hteli su ga PSŽ, Inter i Napoli...

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.08.18. | 17:29

Stiže li to pojačanje u poslednji čas

Nit koga doveli, nit koga prodali.

Totenhemovi navijači se ovog leta najviše dosađuju na letnjoj transfer pijaci. Apsolutno nikakvih dešavanja nema u klubu iz Londona, a kako je do kraja prelaznog roka ostalo tek nešto više od tri dana, čini se da je panika zavladala u severnom delu Londona.

Izabrane vesti

Ne samo kod navijača, već i kod Maurisija Poketina, opravdano. Trener Pevaca nedavno je poručio da on nije osoba kojoj javnost treba da se obrati za odgovor na pitanje  - što nema pojačanja? - i da on isto očekuje neka dešavanja do kraja leta.

A, da li će ih zaista biti? Izgleda da bi moglo, mada sa Totenhemom više ništa nije sigurno. Nije se mnogo imena dovodilo u vezu sa Pevcima, ali ovo poslednje moglo bi da izazove posebnu pažnju. U pitanju je slovački reprezentativac Stanislav Lobotka.

Ljubitelji španskog klupskog fudbala znaju o kakvom se igraču radi. Vezista Selte nije jedan od onih iz grupe TOP igrača, ali su njegovi kvaliteti i prošlosezonske partije privukli ozbiljnu pažnju velikih evropskih klubova.

Još u junu se pričalo da je Napoli bio spreman da ga dovede, ali u Napulju nisu bili spremni da plate otkupnu klauzulu od 40.000.000 evra. Skauti Pari Sen Žermena i Intera su imali dosta toga dobrog da prenesu svojim šefovima, ali je Selta uspešno izbegavala ozbiljnije ponude.

Sada je Totenhem, navodno, ozbiljno zagrizao mamac i sprema se za veliki transfer u „pet do dvanaest“.

I Lobotka je priznao da je njegovo vreme u Selti na izmaku i da će najverovatnije otići iz Viga do kraja prelaznog roka. Lobotka je oduševio tokom prve sezone u Selti prošle sezone posle dolaska iz Nordsjilanda za 5.000.000 evra i odigrao je svih 38 ligaških utakmica! Takođe je ostavio dobar utisak i na reprezentativnom nivou, zbog čega je Selta već u februaru morala s njim da potpiše novi ugovor. Tada je izmenjena otkupna klauzula i stavljena pomenuta suma, s tim da mu ugovor traje do juna 2021. godine. Podsetimo, pitanje je samo trenutka kada će Selta potvrditi transfer još jednog veziste Nordsjilanda - Matijasa Jensena. On bi, praktično, mogao da bude i zamena za Lobotku.

Da su u Selti znali koliku će pažnju Lobotka da privuče, stavili bi i veću sumu...

Foto: Action Images


tagovi

stanislav lobotkaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara