""
""

Totenhemova šestica Milvolu, strah od najgoreg i vapaj navijača - šta će biti s Kejnom? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.03.17. | 16:59

Najbolji strelac Pevaca meč završio već u desetom minutu zbog povrede skočnog zgloba posle grubog starta Džejka Kupera

Fudbaleri Totenhema lako su obezbedili prolaz u polufinale FA kupa posle šestice Milvolu (6:0), ali pitanje je da li je iko na Vajt Hart Lejnu zadovoljan ishodom. Ne, naravno, zbog konačnog rezultata, već zbog povrede Harija Kejna.

Izabrane vesti

Zastala je svima knedla u grlu kada se najbolji strelac Pevaca uhvatio za skočni zglob posle oštrog starta Džejka Kupera u sedmom minutu utakmice. Nije uspeo štoper Lavova da zaustavi udarac najboljeg engleskog napadača, ali je zato nenamerno „pokupio“ Kejnov skočni zglob i izazvao trzaj velike amplitude, posle čega se videla bolna grimasa na Harijevom licu. Strelac 24 pogotka ove sezone dobio je momentalnu lekarsku pomoć, nakon čega je na terenu ostao još dva minuta. Ali, ubrzo je Kejn pokazao da mu je potrebna izmena i da susret ne može da nastavi. 

Odšepao je Kejn nekako do tunela, a iako se u ovom trenutku još ništa ne zna o težini povrede, navijači su uglas pitali - šta će biti s Harijem Kejnom

U slučaju da je distorzija teže prirode, pred mladim strelcem je bar mesec dana pauze, što bi značajno moglo da se odrazi na Totenhemovu poteru za Čelsijem u Premijer ligi, ali i na samu trku za pozicijom u Ligi šampiona. 

Ali, nećemo da se bavimo prognozama bez konkretnih podataka...

Totenhem je pobedu overio praktično već u prvom poluvremenu, kada su Kristijan Eriksen i Hjon Min Son postigli dva gola u razmaku od samo deset minuta. I to s dva majstorska hica, koji su bar na trenutak ublažili brigu navijača.

Son je golgeterski niz nastavio početkom drugog dela, a het-trik je kompletirao u poslednjim trenucima susreta.

Milvol je bio samo nemi posmatrač na terenu i pitanje je samo bilo kakav će konačni ishod biti.

A završilo se šesticom. Jer, nedugo posle Sonovog drugog pogotka u listu strelaca upisao se i asistent kod prvog gola, Dele Ali, da bi samo nekoliko minuta kasnije i rezervista Vinsent Jansen našao svoje mesto na listi strelaca.

Prvo ime, ipak, je bio Son, koji je na kraju imao tri pogotka i asistenciju. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMilvolKristijan EriksenHjong-Min SonHari KejnFA kupEvropaEngleskaDele Ali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara