Zajon Vilijamson (foto: AFP)
Zajon Vilijamson (foto: AFP)

Transformacija Zajona Vilijamsona; da li je Morija doprinela tome?

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.08.23. | 05:43

Prvi pik na draftu 2019. nikako da ostvari potencijal zbog problema sa povredama i kilažom; trenutno deluje izuzetno motivisan da to promeni

Slavilo se u Nju Orelansu 2019. kada je kao prvi pik na draftu među Pelikanse stigao 19-godišnji Zajon Vilijamson, momak kojem je prognozirana blistava karijera. Pažnju na sebe privukao je u srednjoškolskim danima atraktivnim potezima i zakucavanjima, a posle samo jedne, ali odlično odigrane, sezone za koledžu Djuk usledio je odlazak u NBA ligu.

Povrede su mu, međutim, usporile karijeru, a prisutan je i problem s kilažom. Kada ne trenira, krilni centrar iz Severne Karoline značajno se ugoji. Tako je bilo prošle sezone, tokom koje je odigrao samo 29 utakmica za Pelikanse.

Izabrane vesti

Previše slobodnog vremena uticalo je i da se uplete u vezu sa glumicom filmova za odrasle, Morijom Mils, kija ga je po saznanju da je istovremeno bio u vezi sa još jednom devojkom kojoj je i napravio dete toliko pominjala na društvenoj mreži Tviter, naravno u negativnom kontekstu, da joj je profil blokiran.

Rešen da skrene misli sa svakodnevnih problema i osokoljen oporavkom od povrede, Vilijamson uveliko radi na pripremama za novu sezonu NBA lige. Po fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, reklo bi se da ne izlazi iz teretane i da je ozbiljno rešen da u predstojećoj sezoni pokaže zašto su mnogi polagali velike nade u njega.



tagovi

Zajon VilijamsonEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara