"Stadion Boltona"
"Stadion Boltona"

U Engleskoj je to vest: Bolton NIJE isplatio igrače u novembru!

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.12.15. | 16:58

Je l su čuli oni za reprogram?

Stadion BoltonaU Srbiji svakodnevica, u Engleskoj šokantno otkriće. Bolton nije isplatio igračima plate za novembar. U uređenim zemljama tako nešto ne prolazi bez posledica. Klub je odmah morao da se oglasi saopštenjem u kome je stečajni upravnik Trevor Birč, koji je na to mesto postavljen kada je gazda kluba rešio da "zavrne slavinu", naveo da je u pitanju samo kratkoročan problem i da Bolton - koliko smo to puta samo čuli u Srbiju - nikome nije ostao dužan.

Odmah je održan sastanak sa igračima kojima je obećana isplata u tačno navedenom roku, pa je i trener Nil Lenon rekao da je prilično uveren da će pare leći na račune, iako ne može on da bude taj koji garantovao.

Izabrane vesti

Bolton je, podsetimo, do 2012. godine bio premijerligaš, a troškove je servisirao Edi Dejvis, biznismen koji se obogatio proizvodnjom čajnika. Ali u jednom trenutku su zahtevi prevazišli njegove mogućnosti, pa se sada Dejvisom firmama duguje oko 250.000.000 evra! Dejvis, inače navijač kluba, spreman je da oprosti novac samo ako neko prihvati da preuzme brigu o Boltonu i oslobodi ga obaveza.

Ekipa je već 12 kola bez pobede, trenutno zakucana na začelju Čempionšipa. U Engleskoj izgleda ne prolazi taj poslovni princip "na dođem ti".

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara