""
""

U novim dresovima ka vrhu tabele

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.11.17. | 14:45

Fudbaleri iz Mišara u MOZZART dresovima jure ka višem rangu takmičenja

Akcija kompanije MOZZART „Novi dresovi za nove šampione“ stigla je i u Mišar, tačnije u klub Karađorđe! Dodeljene su dve garniture dresova fudbalerima iz Mačvanskog okruga.

Izabrane vesti

Entuzijazmom stanovnika Mišara 1948. osnovan je fudbalski klub pod imenom Karađorđe, koji je i danas ponos ovog mesta. Već tada klub je ušao u sistem takmičenja u više kategorija, koje sa uspehom rade i danas okupljene u pionirskoj i omladinskoj selekciji, uz odlične prvotimce.

Najznačajniji domet kluba je igranje u Srpskoj ligi, kojoj i dalje streme, trenutno se boreći u međuopštinskoj ligi Šabac, grupa Pocerina. Zajedno sa klubovima iz Šapca, Koceljeve, Vladimiraca takmiče se za titulu prvaka i kako bi u narednoj sezoni igrali viši rang takmičenja. Na dobrom su putu, jer je jesenja šampionska titula u njihovim rukama.

„Klub se finansira od prijatelja, a sponzorstva i donacije su važan izvor takođe. Uprava i prijatelji kluba nastoje da omoguće što bolje uslove za igranje i takmičenje i svaka pomoć je dobrodošla. Kompanija MOZZART, lider u regionu, više puta se iskazala u akcijama unapređenja sporta. Zato je čast dobiti dresove od njih i nositi ih. Zato se trudimo da imamo što bolje rezultate jer sam naziv kompanije koji nosimo na grudima nam ne dozvoljava da se ponašamo drugačije. Lider je uvek s liderima što smo i potvrdili u prvom delu prvenstva gde smo prvi, a sigurni smo da ce tako i ostati. Ovim putem, izražavamo punu zahvalnost sa i verujemo da će i narednih godina saradnja biti nastavljena“, rekao je Ljubinko Đurić, potpredsednik Karađorđa iz Mišara.

 

Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Preko 40 klubova je dobilo donaciju dresova od kompanije MOZZART.


tagovi

deo tvog životaMozzartSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara