"Endi Kerol"
"Endi Kerol"

Ujka Semova vojska očerupala tužne Labudove! Ljuti čekićar Kerol bije glavom kao maljem (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.12.14. | 16:25

Vest Hem savladao Svonsi u prvoj nedeljnoj utakmici Premijer lige - 2:1

Endi Kerol

London podrhtava pod naletom Čekićara! Fudbaleri Vest Hema ponovo su ekipa zbog koje strepi celo Ostrvo, a na udaru čete Sema Olardajsa ovog puta bio je hrabri Svonsi, koji je bio lak plen na Bolejn Graundu - 3:1!

Izabrane vesti

Bio je to treći trijumf u nizu za razigranog domaćina, koji je novom dominantnom partijom samo potvrdio da je poraz od Evertona prošlost i da je napad na sam vrh tabele jedini cilj! 

Utakmicu sa Svonsijem dugo će pamtiti heroj Endi Kerol, koji je konačno probio led i prekinuo post dug 878 minuta bez pogotka u Premijer ligi! I ne samo to! Dugonogi centarfor bio je najzaslužniji za veliki preokret Čekićara, koji su već od 19. minuta morali da jure gol zaostatka, posle pogotka Vilfrida Bonija. Interesantno je da je Kerol oba pogotka na meču postigao glavom, a u oba slučaja viđeni su nebeski skokovi i trzaji, koje Fabijanski nije mogao da zaustavi. Interesantno, od poslednjih 11 pogodaka Kerol je čak osam postigao glavom, što je zaista neverovatan podatak.

Interesantno, kod drugog pogotka asistent Kerolu bio je Dauning, koji je tako upisao šestu asistenciju, što je više nego što je učinio u Liverpulu za 65 utakmica! 

Pitanje pobednika praktično je rešeno samo nekoliko minuta posle drugog pogotka, kada je Fabijanski na nesportski način pokušao da zaustavi Sakoa, zbog čega je zaradio direktan crveni karton. A upravo je ovaj fudbaler stavio tačku na ovu utakmicu u samom finišu posle fantastičnog udarca. 

PREMIJER LIGA - 15. KOLO:

Subota:

Njukasl - Čelsi 2:1 (0:0)
/Sise 58, 78 - Drogba 82/

Hal – VBA 0:0

Liverpul - Sanderlend 0:0

KPR – Barnli 2:0 (0:0)
/Fer 51, Ostin 74/

Stouk – Arsenal 3:2 (3:0)
/Krauč 1, Krkić 35, Volters 45 – Kazorla pen 68, Remzi 70/

Totenhem - Kristal Palas 0:0

Mančester Siti – Everton 1:0 (1:0)
/Ture pen 24/

Nedelja:

Vest Hem – Svonsi 3:1 (1:1)
/Kerol 41, 66, Sako 87 - Boni 19/

17.00 Aston Vila - Lester

Ponedeljak:

21.00. Sautempton - Mančester Junajted 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Endi KerolEngleskaEvropaPremijer ligaSem Olardajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara