""
""

Vazura obećao veliko ime u Humskoj: Partizan odmah posle prodaje Škuletića zvao Delibašića

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.02.15. | 16:22

Možda bi na taj način uprava kluba pokušala da ublaži gnev navijača zbog odlaska dvojice standardnih napadača u smiraj prelaznog roka i to desetak dana pre početka drugog dela šampionata

Andrija Delibašić mogao da bi da se vrati u Humsku, a uprava Partizana u 33-godišnjem napadaču vidi adekvatnu zamenu za Petra Škuletića. Kako saznaje MOZZART Sport, predstavnici crno-belih u sredu su stupili u kontakt sa Delibašićem, čim je bilo jasno da će prvi strelac Superlige otići u moskovsku Lokomotivu.

Prvi pik jesenjeg šampiona Srbije bio je Gabrijel Kleo, ali je uprava Partizana odustala od te ideje kada je saznala da Brazilac u Atletiko Paranenseu ima godišnju platu od 800.000 dolara.   

Izabrane vesti

Generalni direktor Miloš Vazura tokom današnjeg dana se poverio saradnicima da bi u ovom trenutku bilo dobro da Partizan dovede neko zvučno ime (dobro čitajte - zvučno ime). Možda bi na taj način uprava kluba pokušala da ublaži gnev navijača zbog odlaska dvojice standardnih napadača u smiraj prelaznog roka i to desetak dana pre početka drugog dela šampionata.

Izbor je pao na Andirju Delibašića koji je prošlu polusezonu odmarao zbog povrede, a pre toga bio je u tajlandskom timu Račuburi. On je nedavno je postigao usmeni dogovor sa ekipom Sutjeske, sa kojom je trenirao u prethodnom periodu, ali još nije potpisao ugovor sa ekipom iz rodnog Nikšića.

Ovaj fudbaler ostao je upamćen kao strelac sva tri pogotka za Partizan u debitantskoj sezoni u Ligi šampiona pre 12 godina. Koliko je Delibašić veliki navijač Partizana svedoči i podatak da na automobilu ima registarsku tablicu na kojoj stoji - NK PFC 23.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiloš VazuraAndrija Delibašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara