""
""

Veliki ruski posao: Smolov, Dzjuba, Žirkov...

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.18. | 17:58

I Baćuške su aktivne na fudbalskoj pijaci

Ponajbolji ruski napadač u ovom momentu - Fjodor Smolov, od ove zime najverovatnije će obući dres Zenita! Tamošnji Sport ekspres javlja kako je Krasnodar u poodmaklim pregovorima oko prodaje svog prvog strelca timu iz Sankt Peterburga i da će na konto obeštećenja dobiti čitavih 10.000.000 evra. 

Izabrane vesti

I to nije sve. Isti izvor još javlja da će u suprotnom pravcu kao deo kompenzacije krenuti iskusni krilni igrač Zenita Juri Žirkov, kome u junu ističe ugovor. Krasnodar Žirkovu nudi dvogodišnji ugovor, što ruskom veteranu apsolutno odgovara.

Dve strane spore se oko trećeg igrača koji bi trebalo da se nađe u ovoj kombinaciji, a to je Artjom Dzjuba. Zenit bi da se reši i viskokog napadača kao deo ove transakcije, a u Krasnodaru na to baš i ne gledaju kao na dobru ideju...

Prva zvezda ovog velikog posla - Fjodor Smolov, ima tri jako dobre godine iza sebe u dresu Krasnodara. U prvoj je postigao 20, u drugoj 18 golova, a evo do sada u ovoj već 10 na samo 13 mečeva. Za njegove usluge jedno vreme bio je zainteresovan i Vest Hem.  

(foto: Action Images)


tagovi

RusijaPremijer ligaKrasnodarJuri ŽirkovFjodor SmolovEvropaArtjom Dzjuba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara