""
""

Vešović u partiji života upropastio Dinamo - puče petarda na Rujevici (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.09.16. | 23:38

Zlatko Kranjčar odmah posle meča napustio mesto trenera Modrih...

Teško je setiti se veće katastrofe Dinama u domaćem šampionatu od ove koju je večeras doživeo na Rujevici! Rijeka je potvrdila da se nalazi u vrhunskoj formi tako što je uvalila pet komada "večitom šampionu" i tako povećala prednost u odnosu na Modre na plus četiri. 

Lider je slavio rezultatom 5:2 (2:0) u derbiju 9. kola, a za nas je posebno zanimljivo da je igrač utakmice bio nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore Marko Vešović, strelac dva i asistent kod jednog gola. Kako je igrao nema sumnje da je ovo jedna od najboljih partija u karijeri iskusnog bočnog fudbalera.  

Izabrane vesti

Pored Vešovića izuzetan je bio i mladi Austrijanac Gorgun, čije je drugi pogodak u 54. minutu za 4:0 i najlepši momenat utakmice. 

Ovo je treći vezani poraz Dinama (Osijek, Lion, Rijeka) posle kog je pomalo neočekivano Zlatko Kranjčar podneo ostvaku na mesto šesfa stručnog štaba...
"Ovo nema veze s upravom, ovo je moja odluka. Rekao sam da ću se maknuti ako ne budem zadovoljan i sretan. Pritisci su preveliki. Nije ugodno doživeti treći poraz zaredom. Igrači to neće osetiti koliko ja osećam jer je kod mene to drugačije nego kod njih. Čestitam Rijeci na dobroj igri", kazao je popularni Cico na oproštajnoj konferenciji za medije. 

Dinamo u narednom kolu gostuje Lokomotivi, a onda je na programu derbi sa splitskim Hajdukom.


tagovi

Rijekameđunarodni fudbalMarko VešovićEvropaDinamo ZagrebFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara