"Vilson"
"Vilson"

Vilson pohvalio direktnu konkurenciju: Sve se promenilo kada je Cvele ušao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.15. | 16:13

Plejmejker dokazao da kod crno-belih postoji samo zdravo nadmetanje

VilsonPre nego što je Džamar Vilson stigao u Partizan, Aleksandar Cvetković je istakao da će to samo pojačati zdravu konkurenciju i da će se bolje raditi na treninzima. Sada, kada je Vilson preuzeo poziciju prvog plejmejkera, i pored svoje odlične partije i 15 postignutih poena u pobedi nad Metalcem, ističe ulogu Cvetkovića u odbrani. Kaže, "Cvele je preokrenuo tok utakmice".
"Mislim da smo danas odigrali jako dobro. Utakmica se značajno promenila kada je Cvele ušao u igru. Igrao je izuzetno jaku odbranu. Loše smo započeli meč defanzivno, a on nam je doneo neophodnu čvrstinu i to nam je jako trebalo. Da smo igrali bolje u tom aspektu tokom celog meča pobedili bi i sa više razlike inače veoma dobar tim Metalca", rekao je Vilson za MOZZART Sport.

Partizan zove navijače: Hvala na svemu i dođite da zajedno pobedimo Megu

Izabrane vesti

Amerikanac je istakao da ovaj tim Partizana raste i da će povratkom u igru Ede Murića i Cvetkovića ekipa dobiti na dodatnom kvalitetu.
"Pobedili smo prvi put dva vezana meča, rastemo kao tim. Imamo sve igrače na raspolaganju, Edo i Cvele su se vratili iz povreda. Počinjemo da se međusobno razumemo i sve nam je ugodnije dok smo zajedno. Meni to lično jako znači, sve mi je prijatnije u timu i kada se probudim ujutru znam tačno šta me čeka. Potrebno je vremena da se stvori hemija u ekipi, svi smo dobri momci, poštujemo se međusobno. Mesec dana nije dovoljno. Verujem u sebe i ono što radim. Saigrači veruju u mene. Trener veruje u mene", zaključio je Vilson.

Amerikanac je pojedinačno gledano bio najkorisniji igrač Partizana sa indeksom 21. Imao je 80 odsto u šutu za dva poena, i pogodio je trojku iz dva pokušaja. Svemu je dodao i dva skoka, kao i pet asistencija.

Sudeći po prikazanom u duelima protiv Olimpije i Metalca, Vilson postaje ozbiljna pokretačka snaga crno-belih.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaEvropaDžamar Vilson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara