"Zličić"
"Zličić"

Vojvodina izgubila, sutra generalka

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.02.17. | 17:26

U Novom Sadu slavio Radnik

ZličićPoraz Vojvodine u pretposlednjoj proveri pred početak drugog dela Superlige. Novosadski tim je u Sportskom centru „Vujadin Boškov“, pred oko 100 gledalaca, izgubio od Radnika - 1:2.

Jedini strelac za Lale bio je mladi Lazar Zličić u 39, dok su pobedu timu iz Surdulice doneli Gojković u 33. i Jovanović u 75. minutu.

Izabrane vesti

Obe ekipe imale su još po nekoliko dobirh prilika, ali se rezultat nije menjao.

Osim rezultata, dodatna nevolja za trenera Dragan Ivanovića je povreda Strahinje Krstevskog, koji je samo tri minuta pošto je dobio priliku mora da izađe sa terena, a zasad nema informacija o tome kolika ga pauza čeka.

U generalnoj probi za prolećni deo sezone, Vojvodina će u subotu od 14 časova u Veterniku ugostiti prvoligaša BSK iz Borče.

VOJVODINA - RADNIK 1:2 (1:1)
/Zličić 39 - Gojković 33, Jovanović 75/

Vojvodina: Perić – Andrejević, Maslać, F. Babić – M. Lazarević, Đurišić, Zličić, Bureković – Meleg – Knežević, Trujić. Igrali su još: A. Lazarević, Čuljak, Ćuković, Jović, Devetak, Nešković, Krstevski.

Radnik: Čančarević – Mladenović, Pavlović, Vuković, Gojković – Ivić, Radović, Zlatanović, Stanković – Pejčić, Arsenijević. Igrali su još: Milinković, Adamović, Vlahović, Keremah, Gazivoda, Jovanović, Anđelković, Žarković, Milovanović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Lazar ZličićPrijateljske utakmiceRadnikSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara